Ikke-kategoriseret

TEST POST

1. juni 2017

Er I snart trætte af at høre om Lapland? Altså jeg begynder snart at have forståelse for det i hvert fald! Men Lapland er så magisk, at det er mig umuligt at undlade at dele i overload. Så her får I det altså, omend i er en anelse mættede; en “lille beretning” fra vores mini-rejse til Winter Wonderland’et nord for den finske Polar Cirklen.

Jeg har i postet;Glamping i Lapland & Budgettet skrevet om rejsen inden vi tog afsted, lidt om hvor vi bookede de forskellige ting og hvad vi endte med at give for hele rejsen, hvis det skulle have interesse.

Hvis I ikke kan få nok af Lapland, kan I læse meget mere detaljeret om sidste års Nytår i Svensk Lapland. Der boede vi i et Samisk telt (en Lavúu) midt ude i vildmarken, hvor vi dansede på polarcirklen, kørte i hundeslæde, så Nordlys og meget mere. Og jah, en af os besvimede endda også. Ingen ture ud i vildmarken, uden lidt “drama”! For i år…der kørte vi galt. Mere om det senere i postet.

En lidt forsinket afrejse

Lørdag d. 29 december fløj vi med en hel del forsinkelse til Helsinki, hvor vi også endte med at have flere timer at spendere, da vores fly videre til Kittilä også var forsinket. Heldigt, men også pokkers irriterende, når man i forvejen ville ankomme sent. Men da vi havde været sent ude med at booke, var det den eneste ledige afgang. Så det var som det var.

Er I snart trætte af at høre om Lapland? Altså jeg begynder snart at have forståelse for det i hvert fald! Men Lapland er så magisk, at det er mig umuligt at undlade at dele i overload. Så her får I det altså, omend i er en anelse mættede; en “lille beretning” fra vores mini-rejse til Winter Wonderland’et nord for den finske Polar Cirklen.

Jeg har i postet;Glamping i Lapland & Budgettet skrevet om rejsen inden vi tog afsted, lidt om hvor vi bookede de forskellige ting og hvad vi endte med at give for hele rejsen, hvis det skulle have interesse.


    Svar

    This error message is only visible to WordPress admins

    Error: No posts found.

    Make sure this account has posts available on instagram.com.