SKØNHED

Min Første Stop Motion Film

30. juli 2017

be00a313-ef67-4274-9dc6-f9dc36787b6cJaja…. det er ikke løgn. Den er hele 12 sekunder lang 😆.

Jeg er blevet en smule besat af at lave Stop Motion film. Det er en anelse nørdet, en anelse “70-80’er”, men det er virkelig sjovt og hyggeligt at sidde med. Det kræver en del arbejde og bevågenhed, men iiiih det er altså hyggeligt, hvis man kan kalder det dét!
Dette lille klip er min første nogensinde og er historien om min favorit roomspray fra Maria Stella Maris. Hver gang jeg spotter den, kommer jeg til at bruge den, fordi den bare dufter såååå skønt. Så nu er jeg begyndt at gemme den fra mig selv, så jeg ikke får øje på den… og høhøh det er så dét denne lille film lidt underligt får illustreret ! Enormt kreativt ikke ? 😂.

Stop Motion film er noget jeg vitterligt altid har været fascineret af. På den ene side husker jeg, at jeg som barn syntes de var virkelig uhyggelige. Men også lidt spændende og sådan har jeg det faktisk stadig. Men på den virkelig gode måde! Jeg husker at filmene som barn ofte handlede om noget med nogle underlige måner med ansigter der spiste mennesker, både der kæntrede og underlige blomster ( det lyder ikke som børnetimen) ?!

Det er ikke brillierende det jeg har fået lavet, men jeg synes det er ok for et første forsøg 🙂

Stik mig en oscar for sevan da !!!!

Kærestemanden og jeg nytårs aften i det svenske. Alle burde seriøst droppe ræset og tage en tur ud i ødemarken i stedet. Mere om det snart. Vi endte faktisk med at smide den flaske Moët ud. Den smagte helt galt. Sådan lidt af en Wunderbaum med duften af ny bil, hvis man kan få det !? Faktisk smagte den bare af ny bil!  Vi havde heldigvis proviant nok til at få en nytårs-skid på alligevel og gå i seng før kl. slog midnat! Vi gik i seng som Askepot og stod op som Vikinger. Den 1. januar stod det nemlig på morgenbadning i den iskolde sø. Backgammon dagen lang (ik’ så viking) og bålmad (ret meget viking). Det fandt vi at være en virkelig god opskrift på en god start på året. Vi gør det igen, hvis jeg ikke ender med at have vagter på hospitalet i år :/

Sverige kan noget og det er jeg ved få dokumenteret, sammen med andre små guides, som jeg samler i kategorien ” Out of the Ordinary – Into the Wild“. Det første post kom op  i går og omhandler en ret fantastisk Bil kirkegård, midt uden i en skov, kun små 200m km fra Købehavn.

 

    Svar