GRØN

Vild dag i morgen – i bæredygtige Portugal

24. september 2017

Rejsen er sponsoreret af APCOR
789f4e4e-b5d9-473c-b899-a624f9dd9c4bBilledet er taget for 3 uger siden under vores “Back to nature Road trip”  som ser blog-dagens-lys på lørdag og i “6 afsnit” frem. Nøj, hvor jeg gælder mig til at dele den virkelig magiske og “eco-friendly rejse” med jer! Alle…alle bør oprigtig talt tage den tur i Sverige!

Bloggen har immervæk stået stille de sidste 2-3 måneder – bevares ikke HELT stille. Men stille nok til at jeg selv har været frustreret over ikke at have nok timer i døgnet til at få spredt den design og bæredygtige kærlighed, som jeg ellers elsker. Kombinationen af  tiltrængt ferie og lidt for mange arbejdstimer i både sygeplejerskejobbet, men også i min selvstændige virksomhed, har været årsag til at bloggen har tørstet efter kreative input. Så nu har jeg simpelthen valgt at gå lidt ned i tid på mit sygeplejerskejob. Det er en anelse bittersødt, fordi jeg elsker jo mit job – men da jeg er så heldig at elske ALLE mine jobs, har jeg indset, at jeg har brug for en lidt mere LIGE fordeling af mine vågne timer, for at få det hele til at hænge sammen.

Så nu bliver der igen tid til “Bæredygtig Onsdag” og alle de andre små føljetoner. Og jeg kommer til at indhente en masse spændende bæredygtigt materiale de næste par dage. I morgen rejser jeg nemlig til Portugal, for at opleve produktionen af kork i et bæredygtigt øjemed (hos APCOR), og for at blive inspireret til at inkorporere kork i indretningnen/i design, på faconer jeg end ikke selv har tænk eller troet mulig! Det bliver helt fantastisk spændende – og som altid fortæller jeg bedst historier ud fra billeder. Så følg med på bloggen i slutningen af ugen og på Instagram i morgen, hvor jeg besøger en kork plantage og indlogerer mig på verdens første Kork Spa hotel “Ecorkhotel” som ligger midt ude i en oliventræs plantage. Jeg tager jer desuden på tur i både Coruche og Porto. Tirsdagen og onsdagen bliver også vanvittig spændende…. og så har jeg svoret at lave mig et bæredygtigt “kork projekt” herhjemme, når jeg er retur.

Nåh men vækkeuret ringer om 5,5 time og jeg har været på sygeplejerskejobbet hele dagen… så nu vil jeg tælle får og drømme sødt lige indtil taxa’en dytter mig ned i morgen, alt alt for tidligt 🙂

 

 • Svar
  kathrine
  25. september 2017 at 11:01

  Det var da godt nok tidligt du skal op, men sikke et dejligt indlæg og er vild med billedet. De er for smukke, og gode!

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/​​​

  • Svar
   Copenhagen Wilderness
   4. oktober 2017 at 10:31

   Tusind tak og jah det var skisme tidligt! Kaffe er min bedste ven ;D

Svar

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.