VORES TØRRELOFT

Et Nyt Bolig Projekt Tager Fat

4. april 2018

Reklame for Jotex

blogpost-1-4 jotex-make-over

Indretning er en never ending process. Sådan tror jeg de aller fleste har det; jeg bliver aldrig rigtig færdig! Bedst som jeg har sluppet malerpenslen, nager en ny “god ide“, der kræver lidt opmærksomhed.
Vores stil har ikke ændret sig synderligt de sidste mange år, enkelte ting bliver udskiftet med nyt eller gammelt, noget sælges, andet gives videre. Intet smides ud, fordi det har været vores mantra igennem lang tid: vi anskaffer ikke noget, som vi forventer har en kort “levetid”.
Vi er meget vedholdende overfor vores stil med danske design møbler fra 1950’erne, mikset med organiske boho elementer, som lige tager toppen af træmøblernes “hårdhed”.
Det er ofte blot små ting der skal til for at forny og skabe sammenhæng mellem rum – noget som jeg især anser som vigtigt i vores hjem, da stue/tv stue, spisestue og kontor flyder sammen i et åbent koncept grundet de store glasdører vi fik lavet sidste år. Der skal altså tænkes lidt mere over helheden når man bor så “åbent”. Jeg elsker det, men det er klart noget man skal vænne sig til, hvis man har været vant til at bo lidt mere “aflukket”. Den røde tråd mellem områderne er altså essentiel og lige præcis den har jeg sat mig som mål at arbejde videre med, da svenske Jotex i anledningen af at de har åbnet en dansk webshop, spurgte om de mon havde interiør, der matcher vores stil. Og det har de i hvert fald! Så over den næste tid vil jeg arbejde med at skabe sammenhæng mellem områderne alt imens der bliver kælet lidt for vores tv krog, som jeg hele tiden tror jeg er i mål med! Og jeg skriver “tror”, fordi lige dén make-over begejstringen er altid for en kort bemærkning! Det er edder anstrengende for at sige det mildt med det tv. Men nu giver jeg den endnu “et go”, da jeg synes det er vigtigt at vi får noget brugbart ud af kvadratmetrene, indtil en decideret tv afskafning måske bliver den permanente løsning på sigt. I kan se min bestilling herunder.

jotex1Lotus væglampe // Borka Vægtæppe // Hank Knagerække // Gesebol stol // Olle Pudebetræk // Gaete jutetæppe // Nyland Sofabord

Tanken er, at jeg vil skabe sammenhæng ved at tilføje tekstiler der understøtter vores æstetik, samt et par messing elementer og et par møbler der giver et nyt men stadig stiltro pift.

Nogen af jer kender måske Jotex? Der var en gang hvor de var noget de fleste forbandt med gardiner og tekstiler. Og det er slet heller ikke forkert, fordi for 50 år siden var det netop dét, dette lille familie ejede firma havde som kerneforretning. I dag sælger de en bred vifte af svenskdesignet interiør, hvor de fleste af produkterne er designet af dem selv.

Mængden af designs, jeg ærger mig over ikke var i shoppen på bestillings tidspunktet, er eksploderet. Jeg har derfor også lavet et lille moodboard, men inspiration til fremtidige køb.

Frem til d. 20 april kan I få 20 % på hele jeres Jotex bestilling ved at bruge koden Jotex20.

Herligheder jeg har kig på

jotex-3

Kyoto Stol //Torskog spejl //Louisiana serien // Amagansett puf //  Annie spejl // Alabama skammel // Dunio Tæppe // Radussa gulvtæppe // Yava krukke

 • Svar
  Sofie - Sukhi
  7. april 2018 at 12:45

  Det er nogle flotte produkter, du har udvalgt! Og jeg er personligt vild med, at vægtæpper ikke bare er blevet i 70’erne, men er tilbage igen 🙂 Det er virkelig et godt alternativ til plakater og malerier.

  • Svar
   Copenhagen Wilderness
   8. april 2018 at 8:34

   Det er nemlig lige præcis – jeg udskifter regelmæssigt mine og så giver de lidt ekstra “varme” i rummene 🙂

Svar

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.