VORES TØRRELOFT

To nye Makeovers i stuen og en ny kæmpe væglampe

18. april 2018

Reklame for Jotex

jotex-collageFør/Efter

Så er alle mine bestillinger fra Jotex efterhånden kommet på plads og særligt en bestilling vakte os lidt problemer på grund størrelsen – men det lykkedes selvom jeg havde været lidt af en optimist med dårligt øjemål. Målet var, at skabe lidt mere æstetisk sammenhæng i vores hjem og måske ENDELIG komme til vejs ende med vores evigt umulige tv-krog! Altså helt ærligt, så ved jeg stadig ikke om jeg er i mål med den, eller om jeg blot er vild med det nye “løft” det har fået. You be the judge! Men måske og forhåbentligt bobler “opturen” over resultatet også om 2 uger – det plejer nemlig at være skæringspunktet for endnu en tv-krogs frustration. Ellers bliver det nok fjernsynet der må smut’ 🙂

Hvis der er nogle af de ting jeg har fået fingre i, som vækker interesse, så kan I bruge koden Jotex20 frem til d. 20/4. Den giver nemlig 20 % på hele købet og selvfølgelig også på Jotex øvrige sortiment.

jotex-1-3Lænestolen var lidt af et sats, da det lyse træ stel den er udført i ikke er noget vi ellers har herhjemme. Men jeg ville gerne udfordre mig selv og tv-krogen, så jeg tog chancen og jeg er glad for kombinationen med de øvrige træsorter. Lænestolen har et stilrent og ret nordisk udtryk, og så er den super behagelig at sidde i! Og kun endnu mere når den kombineres med min Marokko pude, som jeg slæbte hjem fra sidste ferie.

jotex-1-5Gulvtæppet blev jeg straks forelsket i grundet det lidt patinerede look. Og så passer de grønne og gyldne farver bare eminent sammen med alle vores planter og de gyldne træmøbler, der står i baggrunden.

Man skal lige være opmærksom på, at gulvtæppet er en del blegere end på Jotex hjemmeside. For mig gjorde det dog ikke noget.
Desværre synes Elmer også at vores nye tæppe er rart! Eftersom det er jutetæppe, så vil han gerne sætte kløerne i det. Indtil videre er der overhoved ikke spor efter hans ravage, så måske han endelig har mødt jutetæppet der er stærkere end ham 😀

jotex-collage-2Jeg har svaghed for pudebetræk med kvaster og vævninger, så denne fine “Olle” som den hedder (hihiiii), skulle selvfølgelig også med for at binde tv-krogen lidt sammen med de øvrige indretnings puder.

K Æ M P E   L A M P E N

jotex-1Lotus væglampen var min satsning! En af dem, hvor man bare skider størrelsen et helligt stykke og bare tager chancen, fordi den er SÅ forbandet smuk og spektakulær ! Om jeg så skulle bygge en ny væg, for at få plads til den, så skulle den hjem til os! Det var vittterligt lampekærlighed ved første blik og jeg er så glad for at jeg satsede! Den er uden tvivl kæmpe, men den har den fineste belysning, og så er den en helt vægskulptur i sig selv. Altså det kan jeg blive ved med at gentage at jeg ALDRIG bliver træt af!

collage1Lampen har det her “sputnik” look som jeg elsker og som går igen i lamperne der hænger over vores spisebord og over mit skrivebord.

jotex-1-2De gamle vintage glødepærer er kun lige for “show”. Vi skal have bestilt nogen i samme stil, men med LED. Desuden kom lampen med sådan nogle tunge krystaller monteret på nogle af lampens arme. Jeg synes dog ikke at de er stilen særlig tro, så jeg var lettet over at de bare kan skrues af og gemmes væk. Jeg havde lidt forberedt mig på at skulle have gang i klingesaven 😛

I kan se et close up af lampen med krystallerne her.

E N   N Y    K R O G   B L E V   T I L

jotex-collage-6Før / Efter

Jeg har længe gået og tænkt at daybeden fyldte en hel del og aldrig blev brugt til andet end rod! Nogle sommerdage har jeg ligget på den og kigget op gennem vores skråvinduer og drømt at jeg var et lidt mere eksotisk sted end Nørrebro. Den er bare ikke praktisk. Så ud på loftet kom den og ind kom min favorit sofa, der længe har været lidt i skammekrogen. Det er altså smart med sådan et lille “interiør lager” – vupti dupti og man har et helt “nyt hjem”.

Det smukke arvstykke af et vægtæppe er kommet ud og hænge i vores entre, hvor det harmonerer så fint med vores mørke sildebensgulve. Jeg har længe tænkt på om det mon blev bleget af solen af at hænge der, så nu har det FANTASTISKE  Borke vægtæppe fået pladsen!

jotex-collage-3Vægtæppet var også noget af det første der røg i kurven. Jeg er vild med den varme (og lyddæmpende effekt) vægtæpper kan give et rum. De forskellige strukturer bidrager også med noget “anderledes”, sammenlignet med almindelige billeder. Og så er jeg ret glad for de orange toner i vægtæppet, fordi de går så godt i spænd med vores teaktræsmøbler – long live the 50-70’s!

jotex-collage-4Det er aldrig for sent at få et marmorbord og nu har vi et grønt geometrisk et, som jeg synes går godt i spænd med vores øvrige, sådan lidt rå indretning. Det er så også første gang, at vi nogensinde har et sofbord med plads til bøger og andet nips! Det skal man altså ikke kimse af….sofabordsstyling kan nu potentielt gå hen og blive en hobby herhjemme 🙂

jotex-collage-5Se bare hvor “Olle” kommer på tur…:p

L I D T   A N D R E   J O T E X   F AV O R I T T E R 

jotexcollagen

 Sofa //  Tekstilbillede// Pudebetræk // Loftlampe Sofabord // Bæredygtigt Gulvtæppe

 • Svar
  Pia
  18. april 2018 at 10:06

  Gulvtæppet er SÅ flot! – og så er jeg vild med din nye TV-væg. Den måde du har hængt billederne op på, for TV’et til at glide rigtig fint ind, som om det er et billede som de andre (ok, bare lidt sort i det…). Flot!

  • Svar
   Copenhagen Wilderness
   18. april 2018 at 10:37

   Tusind tak Pia! Jeg er stadig også tilfreds selvom jeg langsomt nærmer mig skæringspunktet😅. Hahaha…jah, et meget stort og sort billede; new level monochrom minimalisme hahahhhh

Svar

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.