◊
⋘•◊▲◊•⋙
Er der noget jeg knuselsker, så er det rå og industriel indretning, med fokus på genbrug og så MAD – Alle de elementer kommer på symbiotisk vis, til udtryk på Copenhagen Street Food, ude på Papirøen i København. Hallen består af 32 kreative boder med specialiteter fra hele verden.
Igår var jeg en tur derude med Baronen, min mor og søster. Vi tog Havnebus 993 (sejler hver 20 min.) fra Nyhavn til Operaen og så gik vi den lille tur på 5 min. over til hallen. Jeg nåede lige, at få knipset et par billeder, inden folkemængden strømmede til – der er mange mennesker, men rigeligt med siddepladser og kun kort ventetid ved boderne.
I dagtimerne, seater man sig selv og henter sine egne drikkevarer i en af boderne. Efter kl. 17 er der tjenere, som sørger for både plads og drikkevarer. Maden skal man selv hente uanset hvad. Jeg startede med, at gå over og bestille en Fat Burger, hos jah.. Fat Burger. Den tager 10 min. at lave, så imellemtiden kan man passende gå hen og hente verdens bedste fritter hos Copper and Wheat, som er placeret næsten lige ved siden af Fat Burger. Deres fritter er dobbeltstegt i andefedt (40 kr.)! Der er “tag-selv” dressing og nøj deres creme fraiche og hvidløgsdressing er Yum!
Fat Burgeren (75 kr.) er nu officielt min yndlingsburger i København. Det har ellers igennem længere tid været Salon 39 ‘s lækre burger og fritter, som har vundet min personlig smagtest. Men Fat Burgerens 180 grams grillede saftige lækkerhed, de syltede rødløg og den marinerede grønkål i stedet for den gængse salat, var bare helt perfekt.
Til maden fik jeg en lækker Bornholmsk Pilsner, fra boden Stormly. Stormly var faktisk et kolonihave hus på Christania, som blevet revet ned. Bogstaverne på Sømandstema baren, er faktisk fra det omtalte kolonihavehus – GENBRUG <3
Efter at have slået maver, satte vi skeen i den lækreste Pana Cotta med Hibiskus sukker (35 kr.), fra Il Mattarello, samt deres Chokolade Fondat (40 kr.).
Derpå købte vi drikkevare, og luskede op på Copper and Wheat’s tag. Mange bemærke det ikke, men de har en lille trappe i den ene side af biksen. Der står kun 1 sofa, et bord, et klaver og et bornholmerur deroppe. Herfra har man en intim lille udkigspost udover hele hallen.
Copenhagen Street Food har frem til d. 31 marts kun åbent Fredag, lørdag og søndag (kl. 12 – 22). Men i vinterferien, vil der være åbent alle hverdage, dog i et andet tidsinterval.
Fine Stormly Bar. Fin Globus og lækkert med alt det rå træ. Kunne godt bruge en plante eller 2 dog 😉
•⋱◊⋰•
På Tallerk serverer de kun retter, som man kan spise med ske. Elsker hvordan de gamle døre og vinduer er blevet anvendt i den container.
•⋱◊⋰•
•⋱◊⋰•
Udkig fra den “hemmelige” udkigspost oven på Copper and Wheat.
•⋱◊⋰•
Byens bedste burger ligger på Mælkevejen i hallen.
•⋱◊⋰•
Copper and Wheat ligger på hjørnet af Græsgangen og Mælkevejen.
•⋱◊⋰•
•⋱◊⋰•
•⋱◊⋰•
No Comments