VORES TØRRELOFT

Pynt til stuen.

4. december 2012

Jeg har længe gået og kigget lidt på de fine PomPoms de sælger i Magasin, men jeg har hele tiden syntes at de har været en smule dyre. Men i dag postede Velvet Snow nogle fine billeder af nogle Pompoms, som hun havde købt i Søstrene Grene. Jeg fløj derfor ind på Strøget og fandt et par stykker. Desværre var der kun de store i 26 Diameter tilbage 🙁 Ekspedienten sagde at de nok ikke får dem igen …øv øv tænkte jeg – jeg ville nemlig gerne have haft et par små i sort.

Når nu jeg havde fundet de store så billigt, så fandt jeg det næsten forsvarligt og som nææææsten min pligt at bruge et par mønter mere på nettet, på nogle sorte. Magiskeminder sælger pompoms/bikubebolde i så mange fine farver og i 4 størrelser. Jeg har nu købt 3 små sorte…lidt nitte at bruge 35 kr. på portom på et så lille beløb – jeg slår mig uhæmmet løs 🙂

Photobucket

Nu skal jeg bare vente på at de sorte pompoms kommer med posten også skal jeg have fundet et sted de kan hænger fra.

Følg mig på Bloglovin 🙂

 

Follow on Bloglovin

 • Reply
  Fie P.
  11. december 2012 at 14:25

  Må jeg flytte ind? 🙂

 • Reply
  Aida Ceesay
  4. april 2014 at 0:58

  Hej : Et indlæg om dine fine væg illustrationer i din lejlighed ville være nice 🙂

Leave a Reply