VORES TØRRELOFT

Magasin Tilbud

3. april 2013

 


1-Desktop10-001

 

 

 

Magasin har pt tilbud på deres hygsomme sengetæpper i deres online shop – og sikke et tilbud – Sengetæpperne er sat ned i alle størrelser med 60-70%. Jeg ku’ godt de petroleums blå tæpper eller måske nok ( sådan ved nærmere eftertanke) det i grå, idet vores kat Elmer smider grå pels, alle vegne, året rundt.

Selv puderne er på tilbud. Tid til et nyt pift i soveværelset? 

Sengetæpperne kan findes hér.

 • Reply
  LISBET
  10. april 2013 at 21:07

  Men hvilken söd mor du har !!!!
  Vil I virkelig lakke det lille trägulv ?
  Jeg havde givet det lud og faxe kalk og hvid olie…
  Se på Faxe produkter !!
  En lille hilsen fra moster 😉

  • Reply
   froekenoverspringshandling
   21. april 2013 at 20:00

   🙂 hehe ja ik ? Gulvet får lak, fordi det er lettere at holde i køkkenet, specielt når man har små børn som lille-søs jo har:) Vi har lud og olie behandlet vores gulve i 2 rum med hvid pigment fra Faxe – og det er bare ikke holdbart på så gamle gulve..øv 🙁

Leave a Reply