VORES TØRRELOFT

Ny grøn væg og DIY

7. november 2014

1

Få lidt tid siden malede jeg den ene væg i vores mini-gang mellem vores stue og køkken mørke grøn. Mit Iphone kamera, gør slet ikke den fine farve retfærdig – fordi den er eddersmuk i virkeligheden. Det var nærmest angstprovokerende at male med grøn – ud af tryghedszonens grå, sorte og hvide toner. Jeg stræk min sjæl dér – og det endte godt! Jeg er ihvertfald slemt tilfreds 🙂

De gyldne messingfarver i lysestagen og i bordets “håndtag”, samt teakpladens røde skær, står så fint op af den grønne væg; det er uhæmmet Zen-hed!

Den lille uro har jeg selv lavet, ud af en pind fundet ved søerne. Det skal lige siges, at det at finde grene på jorden i KBH, god kant være en udfordring. Hvor bliver de af – dem som falder af træerne? Så mange hunde er der vel ikke i byen – og vi har da heller ingen odder i søerne? Har vi? Teknik og Miljøforvaltningen står måske klar under træerne i de tidlige morgenstunder ?!

Nåh, men udover den meget kostbare gren, har jeg brugt en tynd nylonsnor og fjer fra Panduro. Samt perler fra Søstrene Grene. Grenen blev iøvrigt hængt op i sejlgarn, købt i Tiger. Det hele er sat sammen med knuder – ingen lim her 😉

 • Reply
  Sara
  7. november 2014 at 10:34

  Ej hvor ser det bare godt ud! Hvilken maling og farvekode er det? Jeg kunne godt være fristet til at beige den farve på en væg i soveværelset. God dag 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   7. november 2014 at 11:35

   Tusind tak 😀 jah, den er så lækker den farve. Den hedder M032 🙂

 • Reply
  Betina Lerche Johansen
  7. november 2014 at 10:55

  Du er simpelthen så kreativ! Jeg elsker at se billeder af dit smukke hjem 🙂
  Mvh Betina
  http://www.betinalerche.dk

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   7. november 2014 at 11:36

   Tusind tak altså 😀 iiih…

 • Reply
  Christina / KreaVilla
  8. november 2014 at 11:21

  Mega lækker farve! Og passer super godt til messing.

  Hvor er farven fra? Kan ikke lige lurer hvem der forhandler M032?

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   10. november 2014 at 6:56

   Tak – er simpelhten også SÅ glad for den. Den er fra Maling.dk . De har butikker i hovedstadsområdet men har også en webshop 🙂

 • Reply
  Kit
  8. november 2014 at 13:25

  Det er virkelig en flot grøn farve! Lige sådan en, jeg leder efter! Hvem forhandler malingen? God weekend 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   10. november 2014 at 6:56

   Det gør maling.dk – jeg købte min i en af deres fysiske butikker. Men de har også en webshop 🙂

 • Reply
  Nana
  26. november 2017 at 11:59

  Hvad hedder maling nummeret/farven hvis jeg vil genfinde den? 🙂

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   26. november 2017 at 12:36

   HEy Nana..jeg aner ikke lige hvad der er sket men indlægget er fra 2014 ?! Men det ser ud til være genudgivet i dag! SUPER WEIRD hahaha! Jeg husker desværre ikke farvekoden da det er så mange år siden og væggen igen er blevet hvid .

Leave a Reply