Ikke-kategoriseret

◊ Månedens Plusblogger

9. januar 2015

 

•⋱◊⋰•
⋘•◊▲◊•⋙

 photo Skaeligrmbillede2015-01-09kl061208_zpscfb264ac.png

•⋱◊⋰•

I december måned var jeg “Månedens Plus-blogger” og jeg var pivstolt, særligt da jeg fik mulighed for at blive Premium-blogger og få spredt min indretningskærlighed og ballade ud til mange flere 🙂

Man kan læse interviewet her og  samtidig få et glimt af mit hjem og nogle af mine DIY projekter – bl.a. den rustne jernstang med planter, som jeg har hængende over vores  rå spiseborde. Den kan man faktisk også se her.

•⋱◊⋰•

  • Reply
    Marina
    9. januar 2015 at 9:52

    TILLYKKE.

    Jeg havde faktisk slet ikke opfattet at du var en bloggers delight for dem plejer jeg at undgå fordi jeg ikke orker den massive reklame strøm mm. Jeg tænker at dit indhold må være så godt at jeg har overset det og det kan vel opfattes som et kompliment af en slags…

Leave a Reply