VORES TØRRELOFT

◊ Jeg er en skide Pralhals…

7. marts 2015

⋘•◊▲◊•⋙

…agtigt…

⋘•◊▲◊•⋙

 photo 4A0C319D-77C4-41C3-B3DE-F2663A45392B_zpsibychi6r.jpg

 photo 6468E921-6E8F-43E3-9D0C-7B22BDBA524D_zpsyhnwhtpf.jpg

Jeg tillader mig at moone lidt af janteloven og den dersens lidt indgroede skræk for at være FOR pralende og deler dette billede fra kiosken i Magasin Du Nord i går . Jeg skulle bare tisse – men kunne ikke dy mig, da jeg opdagede at begge magasiner, som jeg figurerer i, var på hylderne. Hvor ofte kommer jeg måske lige til at opleve det  ?! Det skal da foreviges – basta . I Woman er jeg med i reportagen ” Gør det” (Mit interview handler naturligvis om indretning ) og i Bolig Magasinet har jeg æren af 12 sider, med vores lejlighed her på Nørrebro ( læs også om det hér og hér).

Bemærk i øvrigt, hvor fuldstændigt akavet jeg står begge på billeder  – jeg havde endda tisset 😛

•⋱◊⋰•

 • Reply
  Ditte C
  7. marts 2015 at 21:28

  Tillykke! Det er da vildt flot! Jeg struggler selv lidt med det der Janteloven ift min blog for tiden. Det ligger så dybt i os danskere, at vi ikke skal synes vi er bedre end andre. Så når vi både har vores almindelige job og derudover begynder at skrive om noget vi har en interesse for og oveni købet er bedre til end andre, så kommer Janteloven lige frem fra sit skjul. Så Tillykke og husk at fejre dig!

  Vh Ditte

  dittechristiansen.WordPress. com

 • Reply
  Sally
  9. marts 2015 at 13:23

  Totalt off topic; du er godt nok pæn!
  …og så i øvrigt tillykke med de to blade! Tante Jante er long gone!

Leave a Reply