VORES TØRRELOFT

◊ Provins-plante er Svaret !

8. marts 2015

⋘•◊▲◊•⋙

Svaret på spørgsmålet mange stiller mig… ( på forhånd undskyld til provinsen).

⋘•◊▲◊•⋙

HAHA… det øjeblik man genlæser teksten og “kommer til ” at erstatter “Planter” med “patter” i hele teksten ( beklager min plathed).

Jeg har efterhånden fået rigtig mange henvendelser angående, hvordan jeg får mine hængeplanter så “lange”. Nogle af jer spørger hvilken gødning jeg gøder med, andre spørger hvor jeg køber så lange planter henne, fordi de ALDRIG kan finde nogle, der er særlig lange. Well jeg har svaret og det er altså ikke kun “gro-tålmodighed” og mirakelgødning, men at jeg faktisk også ofte køber dem velvoksede 😉

I har ret, der hænger ikke vildt mange flotte og lange hængeplanter hos blomsterhandlerne. Men hvis I nu kigger rigtig godt efter, så har de fleste blomsterhandlere og endda supermarkeder med havecenter, næsten altid nogle, der lyn hurtigt har potentialet!!! Lad mig præsentere; Provins-planten -> dén slags plante der er bundet op omkring et møg gyseligt rundt metalstativ – eller hvad endnu værre: et hjerteformet metal stativ – SKRÆK! Det er måske en anelse diskriminerende overfor provinsen, men  jah sådan forbinder jeg dem nu engang, lidt ligesom med de der gyselige lave køkkengardiner, som mange ældre gemmer sig bag i deres køkkener – dem, hvor man, når man går forbi og vindueskigger, kun kan se isser eller en hårtot stikke op (Det er tydeligvis pga. sådan nogle som mig, at de har de fæle gardiner).

Anyways Provins-planten, kan man altså også erhverve sig mange steder i København 🙂 Så køb sådan en og vikkel forsigtigt planten ud og kassér det gyselige stativ, så har man straks en meget meget lang og trendy plante. Det er ikke videnskab på højt plan. Men det tog mig nu personligt lidt tid, før jeg selv regnede ud, at jeg jo bare kunne købe mig sådan, når nu jeg er så dårlig til at vende.

Undskyld til provinsen – det pynter måske at erkende, at jeg selv har boet i den 😉

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-08 kl. 17.39.23_zpshyklcaky.png

•⋱◊⋰•

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-04 kl. 22.08.28_zpsugdvyfm9.pngHer har vi så Provinsplanten inden den bliver til en trendplante 😛

•⋱◊⋰•

 • Reply
  Sanne G.
  8. marts 2015 at 19:05

  God Humor og godt tip 🙂

 • Reply
  Anne Mette Thomsen Andersen
  12. marts 2015 at 6:35

  Det er et super tip. Den havde jeg aldrig selv regnet ud.
  Sørgeligt nok.
  Tak og god dag☀️
  HatteMette

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   13. marts 2015 at 9:50

   Nej det tog jo også mig lidt til at regne den ud 😛
   Jeg er virkelig glad for at jeg ikke er den eneste 😉

 • Reply
  Karen
  12. marts 2015 at 20:25

  Haha, jeg sidder her halvtræt og muligvis begyndende overtræt og fniser over hele femøren over den total platte humør!
  “Hvordan jeg får mine hængepatter så lange….”
  Tak for hyggelig temadag i dag <3

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   13. marts 2015 at 9:49

   Hahaha jah var nok også halvtræt, da jeg skrev det 😛
   Selvtak det var en virkelig en god dag og god kage!!!!

 • Reply
  sofie
  30. april 2015 at 21:56

  Lige præcis sådan en som den du viser på billedet har jeg lige købt til samlingen, men ved du tilfældigvis hvad sådan en hedder? Provinsen har ikke skrevet navn på den? Og hvor tit vander du din?

 • Reply
  Lene
  19. juni 2015 at 21:37

  Nu har jeg simpelthen gået rundt og skulet til provinsplanterne og overvejet om jeg kunne befri dem for de frygtelige ststativ og få en fin plante ud af det så længe! Jeg må straks ud og hente en 😀

Leave a Reply