VORES TØRRELOFT

◊ Fra tørreloft til Drivhus

18. marts 2015


⋘•◊▲◊•⋙

HOME

⋘•◊▲◊•⋙

 photo 17_zpsgj342ve8.jpg

DERFOR er jeg formand for APS (Anonyme Plante Samlere)!!!!!!

Jeg tror jeg vil stoppe med at omtale vores lejlighed, som ” tørreloftet” og i stedet kalde den for ” drivhuset på loftet”. Jeg kommer jo aldrig på ferie igen – jeg kan jo ikke lade alle mine grønne babyer i en fremmed vandkandes vold eller den dersens pipetteformede plant-nanny :p

Jeg har lavet en pænt pædagogisk DIY på mine plantehængerne her og min akvarelvæg kan gøres efter med den DIY, som jeg har bikset  her 🙂

•⋱◊⋰•

 • Reply
  Monica MoWe design
  18. marts 2015 at 21:15

  Åh sikke dejligt mange planter du har! Din stue er pragtfuld!

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   20. marts 2015 at 17:31

   Hehe tusind ;D

Leave a Reply