VORES TØRRELOFT

Garden Party på 4. sal

18. april 2015

 photo F41091E3-C06F-40D0-A282-E5D80D0A9400.png_zpsohev0np8.jpegJeg har flyttet vores lyskæde fra murstensvæggen og hængt den lidt på kryds og tværs henover vores rustne jernstang med planter og lamper. Jeg syntes det har skabt lidt “Garden-party-stemning” her på toppen – når nu vi hverken har have eller altan ( Åh jøsses, hvor kunne det være rart med en altan – misundelse til at jer med sådan én).
Min lyskæde er nogle år gammel, men den kan stadig erhverves her til 349 kr. dog med farvede pærer (sådan købte jeg også min og de farvede pære er meget hyggelige, at have liggende til festlige lejligheder ;)). Jeg har længe haft 15 W glødepærer i min lyskæde. Men de bør vidst snart skiftes ud med lidt mere energi- og miljøvenlige af slagsen, så jeg har skrevet til en leverandør, for at høre hvad alternativet er, hvis jeg stadig gerne vil have det varme, bløde hyggelige belysning. Der kan nemlig lynhurtigt blive for meget “knald” på kæden med andre pærer eller også bliver belysningen for kold og “klinisk” – det er en hårfin grænse.

•⋱◊⋰•

 • Reply
  Sara
  18. april 2015 at 14:18

  Hvis du finder et godt alternativ til glødepærer, håber jeg at du deler det med os.

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   18. april 2015 at 20:15

   Den kan du tro jeg vil gøre 😉

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   18. april 2015 at 20:16

   Tusind tak – haha…ja problemet er at bare at de altid er for lange med mine korte ben. Godt man har en symaskine 😛

Leave a Reply