VORES TØRRELOFT

10 Loppeentusiaster på IG i følge Boligmagasinet

21. juni 2015

BM

Man bliver så edderglad når man lige pludselig får tip om, at man er blevet “håndplukket” som instagrammer af Boligmagasinet og så endda i et tema der står mig vældigt nært; nemlig lopper og genbrug. Jeg er meget beæret over det fine selskab jeg er kommet i, som blandt andet tæller amerikanske Emily_katz som jeg har fulgt længe og hvis stil jeg virkelig beundrer. Josephine fra Finderi som netop har åbnet en ny fin butik i indre København (som jeg stadig har til gode at besøge). Kristina som står bag fineste MyHouseins og til dagligt blogger på Labdecor (det er hendes henrivende stue der ses på ovenstående billede). De andre mindst ligeså inspirerende loppeentusiaster, som i bør følge, kan i se her.

Undertegnede kan i følge hér

    Leave a Reply