Ikke-kategoriseret

◊ I did not know that !

29. juli 2015

 photo 1CB223C2-21A1-4170-A72E-FEDF8858F126.png_zpsigenj8nc.jpeg

Jeg har i årevis mugget over, at der ikke har været en notifikationsfunktion på IG,til at  advisere mig, når en af mine yndlings instagrammere smider et billede op. MEN det er der nu ! Jeg aner virkelig ikke hvor længe den funktion har eksisteret, da jeg fandt den helt tilfældigt her den anden dag (jeg er måske bare slow ?!). Men skide smart er det altså, fordi ud af de 628 jeg følger, så er der jo klart nogle, som jeg synes er mere interessante end andre. I det daglige der når jeg sjældent igennem hele min feed og dermed misser jeg ofte nogle inspirerende menneskers billeder…men det er slut nu wohoo –  Stalking like a pro!

Til jer der heller ikke kendte til funktionen : tryk på de 3 prikker oppe i højre hjørne når i er inde på en IG’ers forside …der kan man slå funktionen til og fra 😄

I kan følge mig her på Frk.overspringshandling

 • Reply
  Emil
  30. juli 2015 at 9:36

  Say what! Det er jo en mega fed feature som har manglet så længe! Tusinde tak for tippet, jeg var bestemt heller ikke opmærksom på dette :grinning:

  Lækker blog forresten 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   30. juli 2015 at 12:31

   Yah og selvtak…er glad for at jeg ikke er den eneste,som ikke kendte til den funktion:)

 • Reply
  Pernille Friis
  31. juli 2015 at 11:33

  Jeg har slået den til på mine favoritter også (bla. dig, hæhæ) – men jeg forstår bare ikke rigtig, hvad den gør? Det er ligesom, at min Instagram er præcis som den plejer :neutral_face:

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   3. august 2015 at 9:48

   Haha tak 😀
   Har du slået notifikationer fra din IG til i indstillinge ? Hvis du bar burde du for en IG notifikation når den du følger smider et billede op 🙂

Leave a Reply