KØBENHAVN VORES TØRRELOFT

2 Drømme med Arne J.

16. august 2015

 photo A9F24FA4-D8DD-4C9E-9750-0ECBAA7EBDE7_zpsrimbqbnp.jpgMit ultimative drømmekøb har altid været været Arne Jacobsens “Ægget” i læder.  Sort, cognac, valnød, patineret, ny… det er mig underordnet. Jeg skulle nok finde en plads, til dette dramatiske, elegante, afsindigt smukke og virkelig behagelige at sidde i, mesterværk af et møbel.
Jeg tror aldrig, at jeg har været i Illums Bolighus uden at have spundet en tur i “Ægget”. Jeg har også et utal af gange, præsteret at have leget, at jeg stod i kø for at betale for den. Når jeg i virkeligheden, bare købte et postkort eller en gryde. Men en eller anden dag,  så bliver den MIT ultimative materialistiske kærlighedsbarn. R0 på…jeg har vigtigere mål i livet!

På billedet ses “Rum 606″,  i en af mine Arne Jacobsen coffetable books. Rum 606, er den såkaldte ” Arne Jacobsen Suite” på Radisson Blue Royal Hotel her i København. I denne suite har tiden stået stille og alt interiør er 100 %  bevaret, fra da AJ designede det i 1960. Jeg drømmer virkelig også om, at komme ind og se det rum – aller helst ville jeg overnatte der. Men med en overnatningspris på 5500 kr. og en afstand til egen seng på 800 meter, så tror jeg ikke, at jeg får overtalt kærestemanden. :/
Dog, hvis man bor på hotellet og hvis rummet er ledigt. Så har man mulighed for, at besøge det . Så i grunden, kunne vi jo bare, booke en af de billigere værelser og se det som et udflugt, til et virkeligt dyrt museum.

Hvis der er nogle der har fået lidt ekstra på lønsedlen, så produceres “Ægget” hos Fritz Hansen og kan købes her.

 

  • Reply
    Mathias
    22. november 2015 at 23:05

    Hej, man kan godt komme ”ind fra gaden” og se værelset hvis man spørger pænt og det ikke er booket.
    Hilsen Mathias

Leave a Reply