Ikke-kategoriseret

◊ Så mange følgere har jeg på IG

7. oktober 2015

 photo 6D157AF6-841A-4A7D-85AD-E22BCCD5A223_zpstswpr3fo.jpgIgår rundede min Instagram profil Frk.Overspringhandling 10.000 følgere og det er jeg skimse fulstændig og aldeles stolt af – peanuts ift. mange af mine kollegaer, men helt vildt for lille mig 🙂 Jeg har takket og nærmest budt jer der følger mig, på kartoffelkage og cava – så det vil jeg fri jer for hér. Men jeg vil lige tillade mig at gentage noget af det jeg skrev på IG og det er; for pokker TAK for de mange fine bidrag, jeres hyggelige kommentare og jeres kreative inputs. Det er som at have en “lille” ekstra familie med mange af jer. Jeg aner faktisk talt ikke, om mange af jer der følger min blog også følger mig på IG og omvendt.Men jahh, tak skal i have for god tone og orden. Jeg har faktisk kun fået 2 “ikke så pæne” kommentarer igennem tiden på bloggen og aldrig nogen på IG. Via IP tracking har kunne jeg se, at “bagmændene” begge sad i Slagelse…hvad sker der Slagelse hahaaa !!?! Nu er vi boligbloggere nok heller ikke lige så udsatte for smålige menneskers kommentarer. Det er lidt ligesom at sofa-slamming ikke gør lige så ondt, som personlige kommentarer på ens udseende, holdninger eller liv.

Hvis i har lyst til at følge med, så kan i det her 🙂

Billedet er fra forleden hvor jeg samlede nogle af mine planter i køkkenet til lidt kærlighed. Jeg må indrømme at det ser voldsomt ud:P

 • Reply
  Joan
  8. oktober 2015 at 9:17

  Hold da op det mange følger du har, tillykke med det 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   11. oktober 2015 at 11:25

   Tak – jeg er også helt overvældet over det 😀

 • Reply
  Louise O.
  8. oktober 2015 at 10:56

  Jeg følger både din blog og IG, og jeg ELSKER dit univers og din stil! Så tak for dig 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   11. oktober 2015 at 11:24

   IIh tusind tak Louise 😀 Så sødt af dig at skrive <3

Leave a Reply