VORES TØRRELOFT

Reklame: Giv en Julegave med Mening Fra Trollbeads

9. december 2015

Reklama for Trollbeads

 photo Untitled-2_zpsg9ojk4p6.jpg

I dag er det min fødselsdag og ikke nok med det, så har jeg også release på dette sponsorerede indlæg, som betyder rigtig meget for mig (pengene tjent på indlægget har jeg besluttet, vil blive doneret videre til Rød Kors).

Mange af jer kender nok “Troldekugler” – et smykkekoncept, der har eksisteret siden 1976 og som beror på over 600 forskellige kugler, med hvert sit unikke design og historie og som kan sammensættes på et utal af måder.

Troldekugler er en del af den danske designtradition, der på mange områder er kendt for sin enkelhed, funktionalitet og høje kvalitet. Dette forklarer også hvorfor Troldekugler, har vundet succes på det internationale plan og nu har taget navneforandring til “Trollbeads”, for en mere internationalklingende ordlyd.

Trollbeads laver også “Ready-to-wear” smykker og dem har jeg været heldig at få fingrene i. På billederne herunder har jeg øreringe fra kollektionen “Grib Chancen” på og “Neverending” halskæden. Pssst… der er i øjeblikket en julekampagne med tilbud på lige præcis den halskæde jeg har på, på billederne. Kæden og kuglen er fremstillet i sølv og perlen er en ferskvandsperle.

Om et par dage udlodder jeg en Neverending halskæde magen til min… så følg lige med, hvis du har brug for en ekstra julegave 😀

 photo Trollbeads_zpsghiitncl.jpg

En af de store årsager til, at jeg valgte at takke “jah” til et samarbejde med Trollbeads og for en stund forlade min bolig-niche, skyldes også at Trollbeads i samarbejde med Røde Kors har lavet et armbåndet “With Love“, hvor alt salget går 100 % til Røde Kors hjælpearbejde i verdens brændpunkter. Det gør mig glad – rigtig glad, når sådanne samarbejder finder sted – når man sammen løfter et fælles ansvar, hvilket Trollbeads har været med til op til flere gange !!!!!
Det ligger mig enormt meget på hjertet, at støtte op om så livsvigtige organisationer som Røde Kors, der hvert år hjælper 85 millioner mennesker, som er på flugt fra krig, hungersnød og naturkatastrofer.

With Love” – er et statement smykke og jeg håber at se en masse af jer derude med armbåndet på. Del gerne et billede med jeres armbånd på Instagram under: #TrollbeadsforRedCross

 photo Roslashdekors copy_zpsdfjlyl5a.jpg
 photo Roslashdekors1 copy_zpsc43gzofx.jpg photo roslashdekors5 copy_zps1xkpqgni.jpgJeg håber, at I vil være med til at give jeres kære en gave, der VIRKELIG giver mening i både julens, Danmarks, Røde Kors og i kærlighedens farve. Rigtig glædelig jul 😉

 • Reply
  Louise O
  9. december 2015 at 23:42

  Hvor er de fine 🙂

 • Reply
  Sophie Bech
  18. december 2015 at 7:35

  smukkeste smykke. Jeg ville ha svært ved at give det bort i gave, for det passer perfekt i min garderobe ;). Men hvis jeg skulle, ville den hænge smukt om min bedste veninde siden folkeskolens hals, der lige har født en lille pige. Glædelig jul.!

Leave a Reply