VORES TØRRELOFT

Mit første store projekt

11. september 2016

image

Herhjemme er jeg igang med mit første store Macramé projekt. Det var så lang tid siden at jeg havde lavet en basic macremé knude, at jeg måtte ty til min egen DIY (denne):p

Projektet er langt fra færdigt og hvordan det skal ende aner jeg ikke – jeg freestyler bare den ene knude jeg kan. En ting er i hvert fald sikkert: jeg har klippet alt alt for kort snor, så det er begrænset hvor mange detaljer jeg kan lave – hvilket selvfølgelig er skide irriterende.

Jeg bruger bomuldssnor som jeg køber i en bådudstyrs forretning – det er ikke billigt, men jeg aner ikke lige hvor jeg ellers skal købe det henne. Til dette projekt har jeg brugt 100 meter med en tykkelse på  4 mm.
image
image

 • Reply
  Louise
  12. september 2016 at 8:28

  Ej hvor er den bare FED! Sådan en vil jeg prøve at lave! 🙂 er ved at være lidt træt af at lave plantehængere 😉 ang snor, så køber jeg mit snor på Ebay. Det er MEGET billigere!! Men man skal selvfølgelig også vente noget tid på levering hvis det er fra Kina (typisk 3-5 uger).

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   14. september 2016 at 13:35

   Takker:)
   Bruger du 4 mm snor? og har du evt. et link ?
   Kan sagtens vente hvis det er penge at spare inkl. told og moms 😀

 • Reply
  Sinne
  12. september 2016 at 18:13

  Hvor er det fint 🙂
  Jeg elskede at lave sådan noget som barn. Inspirerende at se. Måske skulle jeg begynde igen.
  Jeg kender ikke det fine navn du bruger, vi kaldte det bare “at knytte”.
  Hvis du søger på knyttegarn kan du finde masser, og i forskellige tykkelser og farver. Måske du kan finde noget der er billigere. F.eks. her http://www.cchobby.dk/catalog/category/view/id/848?gclid=Cj0KEQjwpNm-BRCJ3rDNmOuKi9IBEiQAlzDJHwejfuKbtt-33_-3B41dBxENBSC9H_YLfCrIn7bQmW0aAgO18P8HAQ

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   14. september 2016 at 13:35

   Det er vidst også det man kaldet det herhjemme – man det er en gammel arabisk håndværk. Macramé betyder “kvast”. Det er virkelig så fint og puha hvor er der mange fine når man googler lidt 🙂
   Tusind tak for link…men øv øv at de ikke har 4mm…det er nemlig det jeg bruger.

 • Reply
  Michelle-Marie
  20. september 2016 at 19:45

  WOW det er godt nok flot 🙂 Jeg har længe haft lyst til et lignende projekt. 🙂

  Mvh. Michelle-Marie

 • Reply
  Josephine
  27. oktober 2016 at 15:08

  Wow, hvor er den fin! :O Du har simpelthen inspireret mig til at gå igang med min helt egen Macrame ;-).. må jeg spørger hvilken længde du har klippet snoren?

Leave a Reply