VORES TØRRELOFT

Smuk Wallhanger fra MiniMexico CPH

12. september 2016
imageJer der følger med på IG, tænker nok helt bestemt at jeg er meget ubeslutsom ift. hvad jeg hænger på denne væg – men det er jeg også. Udskiftningen er næsten på ugebasis 🙂

I går var jeg til Finders Keepers efter jeg havde været et smut forbi Københavns største indendørs loppemarked m. retro møbler. Loppemarkedet afholdes hver anden weekenden i lige uger  – I kan se billeder derfra og få mere info i mit indlæg fra i går.

En af de ting jeg bl.a. købte var dette smukke spind fra MiniMexico Copenhagen. Spindende er håndlavede  og unika – og så fås de forskellige størrelser, former og i et væld af fine farvekombinationer. Jeg købte spindet “Georgina”, men der var virkelig også mange af de mere “varme” spind, som jeg kunne finde på at hænge op herhjemme.

I kan se flere spind i deres webshop og tjek deres Instagram for inspiration: @minimexicocopenhagen

Jeg lover at fremvise nogle af de andre fine ting som jeg har fået fingrene i 😉

image image image

    Leave a Reply