VORES TØRRELOFT

Reklame: Hammershøi Kollektionen er udvidet med en nyhed, som jeg nu er heldig at eje

10. januar 2017

Indlægget indeholder reklame og affiliate links.

hh_teapot_cups_white

hh_ss17_all_3

Den populære Kählerserie Hammershøi har fået vokseværk – ikke bare én “nyhed” er der komme til, men flere!
Den aller største nyhed er for mit vedkommende te-kanden med messinghåndtaget! Den er simpelthen helt fantastisk smuk og om nok den mest fotograferede “nyhed” for mit vedkommende (og virkelig mange andres), under formiddagens hyggelige Kähler arrangement på Orangeriet i Kongens Have.

I min “Stories” på Instagram @copenhagenwilderness kan I se små klip fra fremvisningen, samt være vidner til min opturoplevelse, efter at have pakket goodiebag’en ud – hahaa jeg var ellevild! Der var nemlig en hvid Hammershøi te-kande i posen… i en temmelig lækker filtpose!!!!! Sikke en flot flot gave! TAK Kähler!!!!!! Også for posen! Jeg kan ikke have for lidt stofposer! Jeg forsøger nemlig virkelig at gøre en indsats, for at undgå at købe plastikposer, når jeg handler.  Iiih – hvor ville jeg dog ønske, at man herhjemme ville forbyde plastikposer eller sætte som et lovkrav, at de skal erstattes af bionedbrydelige, a la de fryse- og affaldsposer jeg bruger 🙂

lille Sidespring…

Te-kanden koster 699,95 kr.  og kommer efter sigende i butikkerne medio marts – det kan I læse mere om på Kählers hjemmeside, samt se alle de andre nye produkter.

Hvis I mangler noget i Hammershøi samlingen, så kan I finde en masse af seriens produkter på udsalg lige her.

Posen rummede også en anden nyhed, som jeg viser frem i morgen 😉

hh_teapot_drinkingglasses_antraciteNu skal jeg bare brygge te! Jeg er begejstret for det faktum at der er indbygget keramisk si i kanden, så man kan brygge på løse blade. Te-kanden i farven “Antracit” er også meget smuk. Bemærk lige glassene… de er også nye i Hammershøi kollektionen. De er på 40 ml.

hh_fruittray_floorEt stort fad på Ø 40 cm er det også blevet til.

hh_fruittray_white_accessoriesDet nye store fad er lanceret i de velkendte farver: hvid, antracit og mint.

hh_bowl_170_whiteDen store skål i serien har fået 2 mindre søskende – hvor den mindste er ideel til morgenmaden.

hh_bowls_snack_5

hh_bowls_toplook

hh_eggcups_eggtoastEt sæt æggebæger er det også blevet til og faktisk også en køkkenrulle holder, som I kan se på billede nummer 2 i indlægget.

hh_pitcher_antracite2

Serverings-kanden er min nummer 2 i rækken og favorit tilføjelse i serien. Den kan rumme 1,25 liter.

hh_teapot_toplook_antracite

    Leave a Reply