VORES TØRRELOFT

Reklame: Et photoshoppet billedet af jernvæggen i vores stue – sådan kommer det ca. til at se ud.

2. juni 2017

Reklame Jern & Glas

Del 4

thedoorsVæggen i jern og glas er altså kun kommet op i Photoshop – undskyld hihi. Den rigtige væg kommer først op i slutningen af måneden.
Men NØJ hvor vi glæder os her på Tørreloftet ! Det er ikke de vildeste skills jeg har på Photoshop området. Men ikke desto mindre, så synes jeg at “præstationen” giver en meget god ide om, hvordan det endelige resultat kommer til at se ud – det bliver så fantastisk flot med de 4 dobbeltdøre! Hvad synes I ?

I lørdags var vi i Odense for at se hvor langt vores smed Benjamin fra Jern og Glas var kommet. Vi blev fuldstændig blæst omkuld over, hvor flot det hele er lavet og hvor STORE de døre egentligt er. De går helt fra fra gulv til loft – det bliver så frækt. Amen altså haha…!

I kan læse/se mere om glasvæggen i dette post:  “New Yorker i Jern og glas er bestilt” (reklamepost) og I kan se mere fra vores mere eller mindre succesfulde Roadtrip i weekenden: “Mini Roadtrip – under soltag & sol” (Reklamepost)😆.

Jeg lover at poste en masse billede fra besøget hos Jern & Glas – har særligt et billede af kærestemanden, som står foran en af dørene og der kan man virkelig fornemme størrelsen på dem … eller ham :p


New Yorker væggen – fra start til slut


Del 1:  Vi skal have denne glasvæg i jern og en lille update på hvad vi ellers skal have bygget på Tørreloftet.

Del 2: En skillevæg i Gaffatape

Del 3 – reklame : New Yorker væggen i Jern & Glas er bestilt

Del 4 – reklame : Et Photoshoppet billede af jernvæggen i vores stue (Dette post)

Del 5 – reklame : Update: New Yorker væggen i glas &  jern er næsten færdig

Del 6 – reklame : Opsætning af vores New Yorker glasvæg – lidt proces billeder af opsætningen

Del 7 – reklame : Det færdige resultat : vores 4. sals drivhus: Jern & Glasvæggen er færdig

  • Reply
    Anette
    16. juni 2017 at 7:48

    Wau – det ser vildt godt ud 👍

Leave a Reply