Isterninger med mynte og hindbær er super nemme at lave; hæld vand i halvdelen af isterningbægeret og lad det fryse. Kom frugter i og hæld vand op til kanten og frys igen – et voila 🙂
Man kan f.eks også fryse isterninger, sammen med blåbær, brombær, skovsyre, vingummi og spiselige blomster .
4 Comments
kathrine johansen
5. juli 2015 at 0:05Det er jo super godt fundet på, især hvis man gerne vil have pæne og isterninger med bare lidt smag i! 🙂
Knus
http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk
Louise Dahl
6. juli 2015 at 10:13Et lille tip til dit oplæg: Hvis man koger vandet først, og derefter hælder det i bakkerne – bliver isterningerne helt gennemsigtige, og så undgår man den “hvide” is. 🙂
Frøken Overspringshandling
6. juli 2015 at 18:53Det prøvede jeg faktisk også men det virkede ikke. Jeg har faktisk prøvet ret mange forskellige “tips” af og ingen lader til at virke. Jeg ved ikke om det er fordi vi har totalt vanvittigt vand på Nørrebro? 😛
Louise Dahl
7. juli 2015 at 14:14Øv – det plejer ellers at virke med Ringsted-vand 🙂 Mon kildevand vil gøre en forskel?