VORES TØRRELOFT

En smart transformation

4. juli 2015

Jeg har 3 “domes” herhjemme, hvor jeg udstiller dimser og kaktus. Ulempen ved dem er dog at der ikke hul i, så der danner sig i løbet af et par dage ( timer, hvis det er en anden plante end en kaktus) kondensvand på indersiden. Hos svenske Artilleriet, kan man nu få domes med en masse huller – faktisk med så mange, at man kan have et bloklys stående inde i de 2 største af dem. Den sodede effekt som glasset får efter lidt tid, syntes jeg edder flot – belysningen fra dem i et mørkt rum må være helt fantastisk (Men jeg kan nu alligevel ikke lade være med at tænke, om domen ikke bliver meget varm ?!).

 photo www1_zpsdm3tqxnf.jpg photo www4_zps2depnnaw.jpg  photo www5_zpsizuikvwl.jpgGreenhouse 299 SEK ( ca. 242 DKK)

 photo www666_zps0fmtmtll.jpgLight Dome f599 SEK ( Ca. 482 DKK)

 photo www2_zpsfw6vnv8e.jpgLight Dome fra 799 SEK ( Ca. 645 DKK)

Photocredit: Artilleriet

 

  • Reply
    Katarina Natalie
    5. juli 2015 at 13:15

    Det ser virkelig fint ud med soden indeni, men tænker da også den må blive varm og det ikke fungere så godt på længere sigt – så må man nøjes med at have den til pynt 🙂

Leave a Reply