VORES TØRRELOFT

Reklame: Sidste chance: VisseVasse Give Away

8. april 2015

Reminder: – Jeg trækker lod i dag kl. 14:00 – ændret tidspunkt!

Så er det tid til min første give away EVER og jeg er ovenud lykkelig for, at min første give away sker i samarbejde med de dygtige folk bag ViSSEVASSE.
2 heldige læsere kan frit vælge deres favoritplakat i ViSSEVASSES efterhånden meget omfattende og smukke plakatkollektion af danske og udenlandske byer og deres varetegn (se alle plakaterne hér).

Mine ViSSEVASSE favoritter, selvom det er svært at vælge, er: “Dronning Louises Bro”, som er en del af min daglige udsigt herhjemme og “Palmehuset i Botanisk Have”, som er mit favoritsted i hele København. Men også de 2 nye plakater i kollektionen: Vespa’en og VW Beetle, er klart blandt mine favoritter. Jeg knuselsker jo dét retro look 😉

Jeg trækker en vinder her på bloggen senere i dag. Den anden vinder trækker jeg på min Instagram profil frk.overspringshandling (hér) – også  i dag. Deltag gerne begge steder – så har du også et ekstra lod 😉 OBS man SKAL deltage i DETTE BLOGINDLÆG. Skriver man hér, er man IKKE med i lodtrækningen.

Jeg trækker lod ved at anvende App’en “Random Number Generator” – så jeres lod i konkurrencen svarer til det nummer jeres kommentar er i rækken af kommentarer, både her på bloggen og på IG. Husk at skrive hvilken plakat I ønsker jer (det er dog ikke bindende – vinderne må gerne ændre favorit. Det er jo bestemt ikke let, at beslutte sig med så mange fine, at vælge i mellem ;P).

For flere lækre plakater- og miljøbilleder, smut da ind og følg ViSSEVASSE på IG og Facebook.

Alle mine nordiske følgere kan også være med;)

HUSK at det er HER I skal deltage.

•⋱◊⋰•

 photo v5_zpsdcsa0qfu.jpg  photo VV1_zps3dk0uuyc.jpg  photo vv2_zpsq0kxmibn.jpg  photo v8_zpst3jgsbsd.jpg  photo vv3_zpspquw07pa.jpg  photo vv4_zps5kke9zxm.jpg  photo ABC-All_of_them_b2a48294-57f4-47a5-aef5-74980a2b57c4_1024x1024_zpsqyuclu6z.jpg

•⋱◊⋰•

planter, potteplanter,

    Leave a Reply