VORES TØRRELOFT

◊ Finheder fra Artilleriet

1. juli 2015

Nogle gange ville jeg ønske at jeg kunne svejse og lodde, så jeg kunne “bygge” mig alle mulige finurligheder. Jeg tror vitterligt aldrig, at jeg bliver træt af rå metal og det industrielle look – så i grunden tror jeg, at svigerfar må give mig et kursus næste gang jeg besøger det jyske.

Lige nu er jeg særlig vild med disse 2 rå produkter fra svenske Artilleriet – prisen er måske lige i overkanten for en billedramme og en vase –  Men fine det er de helt bestemt. Hvis man kan leve uden metallet og de rå lodninger, så er der hér råd for,  hvordan man kan lave sine egne transparerante rammer for under 50 kr. 😉

 photo w3_zpsmqmibk3x.jpg photo w2_zpsv9xwlkse.jpg

Horizontal Frame: 1995 svenske Kr  (ca. 1615 DK Kr.) her

Photocredit: Artilleriet

 photo ww1_zpsld2eohfv.jpg photo ww3_zpsa58dlb2e.jpg

Hydro Vase fås i 2 størrelser og koster fra 1450 SEK. (ca. 1173 DKK.) Her.

Photocredit: Artilleriet

 • Reply
  kathrine johansen
  1. juli 2015 at 20:35

  De er godt nok utrolig fine og stilrene – ret anderledes er det dog også, men jeg kan li’ det!

  God sommerdag!
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

 • Reply
  Nanna Irene Nielsen
  9. juli 2015 at 23:56

  Det er nogle virkelig flotte ting. Og man kan købe en loddekolbe i et byggecenter hvis det er, jeg synes ikke det er vildt svært.
  Jeg nyder din blog rigtig meget.

Leave a Reply