VORES TØRRELOFT

Mit Bedste IKEA Køb Nogensinde

11. august 2015

 photo E1B4FE18-E854-447F-AE45-FF7603398E1E.png_zpsmsqlbqsv.jpeg

Jeg holder så uendeligt meget af vores Kentia Palme. Den er simpelthen så smuk fra alle vinkler. Stod det til mig, så stod den midt på gulvet i stuen. Men kærestemanden er ikke helt enig og jeg har lært at vælge mine kampe med omhu og at prioritere i mine indretningsønsker og krav. Særligt når jeg ved, at jeg i den nærmeste fremtid “har brug for” endnu en palme. Til den tid må jeg forklarer ham, at vi igen må tigge venner om billån, for at kunne komme helt til IKEA i Høje Tåstrup. De høje Kentiapalmer forhandles nemlig ikke i Gentofte –  ellers havde jeg da taget en med under armen i 150 S’eren.

En Kentiapalme lig vores på ca. 190 cm,  koster 499,95 kr. I kan se den hér på IKEA’s hjemmesiden.

I kan læse om min sidste palmeudflugt til IKEA, hvor var jeg endte i lidt dårligt humør, lige hér og i kan læse om lidt palme-pasning hér 🙂

 

 

 • Reply
  Birgitte SG
  22. august 2015 at 21:42

  Hej,
  Jeg har en del planter – som du – hjemme i min lille lejlighed, men jeg døjer en del med små fluer og et par har også fået bladlus nu..
  Har du oplevet samme, og har du evt. et par råd hertil? 🙂

 • Reply
  Louise
  3. oktober 2015 at 15:56

  Et lille tip – jeg har set Kentia-palmen i Blomsterhjørnet på Værnedamsvej. Det er trods alt let tættere på end IKEA 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   4. oktober 2015 at 12:21

   Årh tusind tak 😀
   Haha helt bestemt tættere på … op på lillesøsters ladcykel med sådan en mere – tak 😉

Leave a Reply