VORES TØRRELOFT

◊ Åh Ellen !

30. juni 2015

 photo Skaeligrmbillede 2015-06-30 kl. 21.16.14_zpswejitwhx.png

Uuuuj den er fin den “lille” Ellen fra Sofakompagniet. Jeg kan jo virkelig godt lide sofaer i 50-60’er inspireret design – helt åndssvagt meget faktisk. Herhjemme har vi 4 sofaer i lejligheden og et par stykker på loftet (jep, woman got issues). Vi har i selve lejligheden 3 originaler fra de førnævnte årtier stående og 1 inspireret der af. Den eneste nyproducerede sofa vi har, er altså vores kæreste “Herman” ( 3 pers.). Herman købte vi sidste år hos Sofakompagniet med sort/grå betræk (denne, bare med mørkebrune ben). Jeg elsker virkelig Sofakompagniets fokus på retro design og stod det til mig burde de snart tage og kaste sig over sofaborde i sammen design (wink wink ;))

Sofaerne er billige og så kan man designe sin egen ved, at udvælge betræk, knapper og ben. Man kan være forhippet til at formode at den billige pris, afspejler det købte. Og det gør det da selvfølgelig også til en vis grad. Sofaerne holder sig nok ikke pæne som vores 2 håndlavede 50 år gamle Hans J. Wegner sofaer – men at tro det, ville da også være  fuldstændigt vanvittigt – loco loco ;P. Dermed ikke sagt, at sofaerne er af dårlig kvalitet, fordi det er de bestemt ikke. Vi var faktisk ret overraskede over hvor lækker vores var/er. Herman er ikke en flyder – men han er rar at sidde i eller ligge 1 person på – fik jeg sagt at han er virkelig virkelig smuk – ligesom Ellen 😉

 

  • Reply
    Katrine
    7. juli 2015 at 19:48

    Åh, mit hjerte smelter! Hvis det altså kan det for en sofa 😉
    Jeg VIL også have en sofa derfra – meget snart!! 😀

Leave a Reply