HVERDAG

Glimt #1

28. juni 2015

 

Det er søndag og kl.er  6:25 – nu skal jeg på arbejde og være den eneste ædru på ruten Dronning Louises Bro – Nørreport st. God dag derude – et lidt fattigt IG-indlæg. Men for tiden er det bare meget hurtigere og nemmere at “blogge” derfra – travlhed og atter tralvhed. Godt der kun er 2 mndr. til at jeg har sommerferie 😛

 photo FBAAF4F6-5072-4F80-A3AC-809A85E6925F_zpsxmfvy664.jpg

Jeg holdte kaktus-kom-sammen i fredags – og kan pludselig ikke finde 2 dem ? Har Kærestemand slået dem ihjel/ væltet dem / smidt dem ud, uden min inddragelse ?

 photo 44BAC8E2-E644-4E66-8431-26AAABFDD5C6_zpsd5yxylyv.jpg

Vi behøver intet gardin… Min “Måneskin” skygger så belejligt. Det kan være varmt at bo på et tørreloftet med en kat der ikke har fornemmelse for højder og meget uovervejet gerne hopper ud fra 4.sal for at sige “hej” til duen på skorstenen overfor.

 photo BE01EA90-C411-4072-A7C9-8FCEE77C182F_zpsc7dkrfty.jpg

I går var en dejlig dag på arbejdet og jeg var så træt at jeg ikke orker lede efter lighteren for at tænde for hyggen ( hvis bare jeg kunne finde ud af, at placere den det samme sted, hver gang jeg har brugt den. Lidt samme issue jeg har med hårnåle og neglefile = VÆK. ALTID VÆK!!!! ). Den høje plante er den mindste af mine hjemmedyrkede chilier – SO PRETTY… Elsker dens “unge grønne farve” lidt ligesom når det bliver forår og alle bladende på træerne bare skriger :”sprødhed” ….. Jah okay – Godnat Juila.

    Leave a Reply