HVERDAG

Glimt #7

26. september 2015

Lige nu sidder jeg og spiser ostepops med pinde (jeg hader at få det orange stads på fingrene 🙈😆) imens jeg skriver en lille artikel til et magasin. Jeg er blevet bedt om at spå, hvad 2016’s plantetrends bliver. Jeg vil ikke røbe hvad jeg har skrevet – men jeg kunne godt tænke mig, at høre hvad I tror det bliver?I går mødtes jeg med glimt7@polaroidmyplace, som stillede mig nogle virkelig gode spørgmål ift. Boligindretning. Af hende fik jeg en lille pose med Joshua Tree frø, som hun havde haft med hjem fra USA.  Jeg kendte slet ikke træet, men jeg ELSKER dets finurlig look og  jeg glæder mig til, at det en dag vil gro sig kæmpe stort.
 photo 879E62C6-5656-41F2-B9F0-AC38F2A15D8E_zpsicq3aici.jpg

Da det forleden gik op for mig at jeg havde købt en cykel, jeg nok aldrig får leveret (læs evt. det her indlæg), løste jeg frustrationen nogenlunde kontruktivt og købte mig en trøste hængeplante, hos min blomsterpusher i Blågårdsgade. Planten kostede 75 kr. og der var flere af dem 😉

Så mine andre GLIMT:

GLIMT #1GLIMT #2GLIMT #3GLIMT #4GLIMT #5

 

 • Reply
  Louise
  27. september 2015 at 12:49

  Jeg skyder på at kongebegonia bliver det nye store. Den har store smukke blågrønne blade med lidt rødt i kanten. Find den på Google.

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   27. september 2015 at 13:00

   Godt bud!!! Og dén mangler jeg faktisk i min samling 😛 Det må jeg få gjort noget ved… hvis du er fra Kbh…ved du så hvor jeg kan finde den ? 🙂

 • Reply
  Anja
  9. oktober 2015 at 20:01

  Ved du tilfældigvis hvad plantenpå første billede hedder?

Leave a Reply