VORES TØRRELOFT

Plantedrømme i væggen

27. september 2015

 photo B7141C74-27E7-462F-9323-991506D64A34_zps08xnoz9o.jpg photo 5C5A89A0-713C-4E03-80C0-AE2ABDD9C096.png_zpsgyu77fad.jpeg
En lille public service til jer i København, der ikke orker køen til Finders Keepers;  der er loppe- og antikmarked i Ravnsborggade i dag 🙂 Jeg har desværre så drøntravlt, at jeg ikke engang kan finde tiden til at løbe ned af trapperne og snuse lidt til alle de små skatte. Jeg har pt noget der ligner 1000 projekter.  Men lige nu og de næste par timer, der forsøger jeg kun at fokusere på ét af projekterne. Det er også det aller mest spændende og udfordrende af alle projekterne. Jeg glæder mig til at fortæller jer mere om det, lige så snart jeg har fået et “go”. Jeg kan i hvert fald røbe, at det involverer en masse genbrug og indretning…ooog planter 😉

Forleden fik en ide, som jeg overhoved ikke kan slippe, efter at have set ovenstående billede   –>  at udnytte et hul i en murstensvæg til at plante sukkulenter i. Som I kan se på det øverste billede, så har vi et felt lige ved billedrammen og bordlampen, hvor der er blevet lavet en lappeløsning i muren. Såååh øøh, når jeg engang får lidt mere tid, så skal jeg eksperimentere lidt med, hvor løst de murbrokker egentlig sidder. Kærestemanden har katostrofetanker om at hele lejligheden braser sammen, hvis jeg piller brokkerne ud. Jeg tager det lidt mere køligt og er sikker på, at det højest kun er taget, der falder ned.

 • Reply
  Christina
  27. september 2015 at 15:32

  Jeg tænkte på dig i dag 😀 da jeg fandt de smukkeste velholdte gamle grønne planter til salg hos en privat her i provinsen. De kostede 20kr stykket, og du havde købt dem alle 😉 jeg købte tre.
  Nu bor jeg sammen med en håndværker. Så det ville jeg aldrig få lov til. Til gengæld er jeg 100% sikker på at der intet sker. Hvis stene sidder løst, så kan de jo ikke tage noget med sig. Så længe du ikke begynder at save eventuelle træbjælker over 😉
  Jeg tænker måske bare du skal bytte noget i hyllet først der lukker af for vand? Sukkulenter skal jo trods alt have lidt vand. Og rå listen suger helt vildt. Men gør det! Så vil jeg sukke over jeg ingen løse mursten har. God søndag.

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   11. oktober 2015 at 11:50

   Hvor i provinsen bor du …amen altså! Air Plant pusher og gamle planter <3
   Jah, når jeg kommer så langt skal hullet klar fores med noget, så der ikke sker skader!!! Hvornår man jeg får tid…nok når kærestemanden er i jydeland og intet ser 😀

 • Reply
  Solrun
  28. september 2015 at 9:26

  Øhj, hvor fedt. De sukkulenter har i den grad også fundet vej ind i mit hjem. Jeg er dog på din kærestes hold her. Jeg får katastrofetanker om skimmelsvamp, fugt og kryb i væggen. Undskyld på forhånd for dommedagstanker på sådan en fin mandag.

Leave a Reply