VORES TØRRELOFT

◊ Mit nye Bornholmfigen træ

24. april 2015

figenSay “Hello” til min lille nye Bormholmfigen fra Bak i Jægersborggade ( det er virkelig en af mine favorit butikker). Min aktive kærestemand er både plantebud og har gang i støvsugning ( som det kan skimtes i billedet ). Trendplanten 2013 – er nu min til 198 kr. inkl. potten.

Den lugter en lille bite smule af kattetis – det er lidt ulempen, eller hvad man nu kan kalde det med den plante. Lige nu bemærker jeg det kun, hvis jeg stykker næsen ned i den …så det la’ jeg være med.

 

 • Reply
  Mette
  3. december 2016 at 21:45

  Hvordan går det med dit fine figentræ? og kan du evt. fortælle mig hvordan den skal passes? 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   4. december 2016 at 7:39

   Jeg kom til at slå den ihjel af starten af året ved at komme til at stille den alt for tæt på en radiator – Så det skal man altså ikke gøre!!! Uh jeg kan faktisk ikke huske hvordan jeg passede den, men jeg husker at jeg måske vandede den 1-2 gange om ugen og så gødning hver 3 uger 😛

Leave a Reply