VORES TØRRELOFT

◊ Et Dukkehoved på spisebordet.

23. november 2014


⋘•◊▲◊•⋙

10809564_744730178937515_1199830633_n

⋱◊⋰•

Et creepy porcelæns dukkehoved på vores spisebord ?! Joo, men passer hun ikke bare godt ind?

“Eleonora” som vi har døbt hende, fandt jeg på et loppemarked i Brooklyn, New York i Septembermåned, sammen med en lige så uhyggelig dukkearm. Det er faktisk det andet dukkehoved,  jeg tager med hjem fra USA. Det er lidt skørt og min kæreste var igen skeptisk på den front; flere klamme dukke-kropsdele, som han i det daglige skal undgå øjenkontakt med. Altså, ikke at vi har mange – nu har vi 2 hoveder og 1 arm 🙂

Jeg bryder mig faktisk, virkelig ikke om hele porcelænsdukker – jeg syntes de er vanvittige uhyggelige. Det er ikke Chucky filmenes skyld, men en eller anden bog, som jeg som barn lånte i bogbussen og smuglede hjem ( man boede vel på landet). Bogen indeholdte korte spøgelseshistorier – og der var én med en dukke, der kvalte sine ejerbørn. AD ad ad!!!!! Så skulle jeg ihvertfald, ikke have flere dukker, og de skulle slet ikke opholde sig på mit lyserrøde værelse. Så jeg blev glad for Polly Pocket istedet – de var så små, at de ihvertfald ikke kunne kvæle mig i søvne 🙂

Anyways, så syntes jeg, at det lille dukkehoved passer perfekt ind i glasklokken, som er placeret ovenpå en teakplatte. Spisebordetss rå egetræsplanker, den rå murstensvæg, de sorte tolix stole og de mange planter komplementere hinanden så fint og så syntes jeg at Eleonora lige giver det hele lidt mere kant, uden at forvandle spisebordet til en gyserscenarium.

◊•Forhandler-link-liste•◊

Bellino Lågkrukke ↣ Kähler ⋱◊⋰•  Glaslaterne ↣ Magasin Living •⋱◊⋰•  Kubus Stage ↣ By Lassen ⋱◊⋰•Glasklokke ↣ H&M Home ⋱◊⋰• Eukalyptus grene & Sukkulenter ↣ Kultorvets Blomster ⋱◊⋰•Dukkehoved ↣ DBA

    Leave a Reply