VORES TØRRELOFT

Nye planter og ry lysophæng fra Bahne

1. juni 2015

 photo Bahne 13_zpstovlm550.jpg photo Bahne 12_zpsykcckxr5.jpg
Jeg er vild med “havestemning” indendøre – særligt fordi jeg bor på 4. sal og derfor ikke kan dimse rundt i en have eller på en altan for den sags skyld. De her skønne Hurricane glas m. hank fra Bahne, var blandt mine favoritter i mit gæsteindlæg på Bahne’s Blog (læs indlægget og se mine mange billeder herhjemme fra hér). Glassene er perfekte, at hænge i vinduerne eller ned fra loftet, med planter eller stearinlys i – eller bare stille på bordet eller i vindueskarmen. Jeg har i 2 glas, plantet en Efu og en Hjerte Plante. I det 3. glas har jeg kommet et bloklys i. Man kan med fordel komme lidt jord i bunden af glasset med stearinlyset, for at opnå et lidt mere råt look. Så undgår man desuden også stearin på afveje, som kan være svær at fjerne. Desuden kan stearinlyset trykkes lidt ned i jorden og dermed stå lidt mere stabilt 😉

Hurricane glassene m. hank koster 40 kr. stk og kan erhverves i 3 farver lige Hér eller i Bahne’s fysiske forretninger.

Indlægget er sponsoreret af Bahne.

 • Reply
  Lisbeth
  1. juni 2015 at 22:45

  Jeg elsker virkelig, at du nærmest har fået lejligheden til at ligne en lille jungle, men uden at det bliver for meget. Tror da også at mit næste projekt skal være planter i loftet 😉

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Reply
  Benedicte
  3. juni 2015 at 20:01

  Hvor køber du krogene henne? Til at hænge planterne i??

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   5. juni 2015 at 19:17

   i Tiger 😀

 • Reply
  Cecilie
  30. oktober 2018 at 15:38

  Ved godt det ikke er det opslaget handler om, men for pokker jeg elsker dit bord og stolene, hvor er det købt henne ? 🙂

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   10. november 2018 at 13:10

   Hej Cecilie undskyld mit lange ventede svar 🙂 Men min blog er ved at flytte, så jeg er ikke så ofte på!
   Stolene er Tolix stole og bordet er fra Ilva’s Lormont serie. Jeg har flere gange set bordet på DBA! Det er nemlig udgået 😀

Leave a Reply