VORES TØRRELOFT

Reklame: Vores nyeste Vægkunst på Tørreloftet & 40 % på den.

21. november 2017

Reklame for Desenio

desenio2Tørreloftet er forsat meget langt fra at være noget nær færdigt. Selvom om vi har boet her siden 2009 og vi kender hver en krog, skævhed og revne, så er det som om at de nye gulve og glasvæggen, har skabt så meget forandring, at helt nye indretningsmuligheder og ideer hele tiden opstår. Ting bliver derfor løbende sat lidt på prøve og testet i nye konstellationer. Jah, lidt ligesom det altid har forgået – bare mere spændende! Næsten uden alt for meget indbildning, så tror jeg også at kærestemanden synes det er rart at møblere nu rokeres rundt på en anden måde. Det blev måske lidt for trivielt og ensformigt med at prøve sofaerne de samme 3 steder. Men jeg ved det selvfølgelig ikke! Det er ét de spørgsmål jeg elegant vælger at springe over.

Den seneste indretningsudfordring har lydt på at få lidt nyt på væggene og få flyttet rundt på de plakater vi har, for både at skabe og give illusionen af at have noget nyt at kigge på. Vi har virkelig mange rør stående med plakater. Plakater vi har samlet gennem vores år sammen – 10 år til næste år! Nogle af dem sælger vi løbende og andre giver vi væk. Og så er der alle favoritterne, der bliver gemt til udskiftning. 3-4 år kan der sagtens gå før en plakat kommer ud af røret igen. Men så er det til gengæld også den store gensynsglæde og stor følelse af fornyelse.

Fire nye plakater og rammer fra Desenio er kommet op og hænge her hjemme. Alle er de valgt ud fra, at de nemt kan pares med hinanden på kryds og tværs. Det giver nemlig helt vild god mening for en “omrokør” som mig. Og er man bare halvt så “omrokørlig” anlagt, så er der med koden “WILDERNESS” 40% rabat på alle plakaterne* fra i dag, til og med d.23 november. De 40% er en lille eksklusiv forlomme, om man vil det, til Desenio’s Black Weekend, hvor rabatten er på 35%.

*undtaget de få håndplukkede plakater.

R A M M E R   &   F O T O K U N S T

Alle de nye plakater, undtaget én, er fotokunst af enten natur eller akitektur, der har noget helt særligt, set med mine øjne. Desenio har et bredt udvalg af fotokunst og et lige så bredt udvalg af rammer. Rammerne jeg har valgt er alle i egetræ, da jeg synes det giver et let og organisk udtryk.

descol3

1. Forest //2.  Simple Balance //3.  The DOORS //4. Foggy Road //5. Stockholm Facade

d6Stockholm Bike


P L A K A T     T O U R


desenio1Hvis du vil benytte det fine tilbud og måske købe to plakater, men du måske ikke liiige føler dig som verdensmester i disciplinen “Plakat-parring”. Så er der virkelig god inspiration at hente i kategorien “Perfect Pair“. Her har Desenio allerede tænkt kreativt og ud af “farvekoordinerings boksen” for os og præsenterer de fineste sammensætninger af plakater – som jeg helt ærligt aldrig var nået frem til. Og hvis man er til større løsninger er der også inspiration at hente.

deseni3Balance plakaten har fået en helt symbolsk plads på mit kontor – en evig reminder om at finde arbejdsbalancen, når man, som jeg, jonglerer tre jobs. Jeg er almindeligvis ikke særlig begejstret for plakater med tekst, men lige denne “ramte” mig, da skriftypen er pæn og “tilstanden” altså en evig tilstræbelse  🙂

desenio7Det er sjovt at se, hvad en enkelt udskiftning af et billede kan gøre ved det overall look – her værende til Stockholm Bike plakaten. Illustrationen der var i Moebe rammen er ikke fra Desenio. Men Desenio har dog rigtig mange fine illustrationer i samme stil – f.eks HIDE plakaten.


 B E D R O O M     T R A N Q U I L I T Y


desenio4Jer der har fulgt mig gennem årene ved, at jeg har en udpræget stor kærlighed til skov og tåge – så plakaten “Forest” er kommet op og hænge i soveværelset. Naturmotiver synes jeg passer så fint ind i soveværelset og igen har Desenio noget for alles øjne! Nogle af mine favoritter er Autum Road, Mojave Desert og Joshua Tree  – og det har da absolut intet at gøre med, at jeg gerne vil på en road trip dertil – host :p

Kærestemanden er overbevist om, at en af os kommer til at daske til rammen i søvne og at vi får den i hovedet. Deeeet tror jeg nu ikke. Så vi lader det komme an på en prøve. Jeg melder tilbage!

desinio-5

desenio6


D E T    D É R   “J E    N E    S AI S   Q U O I”


Både Allan og jeg er meget organisk stillede og knapt så stringente og firkantede, som mange af vores 1950’er møbler egentlig er (synes vi selv). Så det kom egentlig bag på os, hvor helt fantastisk cool vi begge fandt “The Doors” og “Stockholm Facade”. De har bare det der særlige “je ne sais quoi” – en dysterhed og bastanthed, som er sindsyg interessant – og så er der til og med en masse lyserødt på den sidstnævnte plakat – en farve vi normalt bestemt ikke dyrker. Faktisk er hele Studio Stockholm  utrolig lyserød, men utrolig smuk 🙂

des17-3

des17The Doors” – rå og dyster. Jeg elsker den!

des18-1Stockholm Facade – kan noget særligt. Selv på gulvet er den flot. Så her bliver den stående lidt – hårdt mod hårdt!

des19

 • Reply
  Cecilie
  26. november 2017 at 20:09

  Hejsa,
  Hvad hedder en store grønne plante på de øverste billeder? Den er helt fantastisk smuk!

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   27. november 2017 at 4:47

   Hej Cecilie….Jeg kan simpelthen ikke huske det. Jeg ved at den 100 % er i Philodendron familien. Det var en plante som min plantepusher på Sankt Hans Torv her i København , havde sidste år. Måske du går forbi (og bor i København) at hun vil tage en med til dig fra Grøntorvet! Det plejer hun at være sød at hjælpe med 😀

 • Reply
  Marie Thorhauge
  2. december 2017 at 23:32

  Ååååh jeg VED jeg har savlet over den soveværelses pyntepude et sted…! Pokkers hjerne. Hvem er den nu af Julia?

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   4. december 2017 at 7:45

   Den er fra Au Maison ;D

 • Reply
  Tobias Hyldeborg
  12. juli 2018 at 6:11

  Virkelig flotte plakater – øv at rabatkoden ikke virker længere. 🙂

 • Reply
  Rasmus
  22. juni 2019 at 10:41

  Virker rabatkoden stadigvæk?

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   22. juni 2019 at 14:27

   Det har desværre meget svært ved at tro – blogpostet er snart 2 år gammelt. Men hvis du tjekker taggede billeder ud hos Desenio på Instagram, er der garanteret en blogger eller 2 der har en rabatkode ude nu 🙂

Leave a Reply