VORES TØRRELOFT

Reklame: 1 stige med 6 formål + Give Away

2. marts 2016

Annonce for DBA

Processed with VSCOcam with a6 preset

Herhjemme har vi en gammel stige stående, som jeg engang fandt i storskrald – en såkaldt Wienerstige. Stigen har haft mange alternative formål i løbet af årene, fælles for dem alle er dog at de forskellige løsninger altid har ført til mange positive kommentarer fra både gæster og læsere.

Jeg har nu taget udfordringen op og har stylet en stige på 6 alternative og kreative måder, i forbindelse med et gæsteblogindlæg. Den patinerede retro stige, som fremgår på billederne, har jeg fundet på DBA hos Kommis CPH. I kan se deres fine udvalg af varer på DBA her og finde lignende stiger på DBA, ved at følge dette link.

Jeg fandt frem til at bruge stigen som dekorativ lyskæde holder, som reol, planteopsats, håndeklædeholder, tøjstativ og plaidholder. Men der er uden tvivl både en syvende og tiende måde at anvende stigen på, udover selvfølgelig bare at bruge den som stige 😛

En af mine favorit opsætninger er uden tvivl at bruge stigen som en “lyskilde” med en chunky lyskæde snoet omkring.

GIVE AWAY: Lyskæde og stigen

En heldig læser har faktisk nu muligheden for at vinde både den fine stige og lyskæden m. de forskellige vintagepærer fra billederne herunder. Lyskæden er fra mitlysshop.dk og magen til den vi har hængende over vores spisebord herhjemme. Jeg ved at rigtig mange af jer er er vilde med den og den er personligt et af mine yndlings hyggeelementer herhjemme.

I kan deltage ved  blot at skrive “hej” , “den ønsker jeg mig” eller andet mere kreativt på facebook indlægget. Indlægget ligger ikke langt nede på DBA’s Facebook side, da det er udgivet d. 23 februar. Det ser ud som det screenshot nedenfor 🙂

Skærmbillede 2016-03-02 kl. 14.54.07

Lyskæde-stigen

Jeg har her snoet lyskæden omkring stigen, helt tilfældigt, hvilket giver et råt industrielt look. Om dagen ser det dekorativt ud og når mørket falder på er belysningen varm og hyggelig. Dette lille arrangement vil passe ind i de fleste rum, synes jeg.

dba2

dba3

Dba4

Stige-reolen

Når stigen er klappet ud bliver trinene plane og ideelle som hylder til alverdens dimserier. Man skal selvfølgelig være opmærksom på at en udklappet stige fylder, hvorfor denne løsning gør sig bedst ud i et stort rum eller i et hjørne.

En lidt mindre lyskæde kunne være fin at sno om stigen – evt. en juletræskæde.

Processed with VSCOcam with a6 preset

 photo F973E009-9D4D-471B-B41C-EB97E394D746_zpshgvzgdph.jpg

Håndklædeholder-stigen

Et kedeligt badeværelse, vil hurtigt få karakter med denne håndklædeholder og en bar badeværelsesvæg vil hurtigt blive u-kedelig. Jeg ville her vælge at give trinene en hurtig omgang sandpapir og lak, så man sikres at man ikke får splinter i håndklæderne og dermed i andre uheldige steder 😉

 photo 170ACDE2-5503-46D7-899C-FBB569634BF4_zpso8h6m4bn.jpg photo E81CF8ED-B4F9-41FC-9158-38898E9F3F0B_zps3xixhemy.jpg

Planteopsats-stigen

Jeg er temmelig plantebesat, som I kunne læse i dette indlæg. Så denne alternative måde at bruge stien på var jo på forhånd dømt til at være uundgåelig – fin i et hjørne eller på altanen.

 photo 6B01B1E8-9B62-465E-916B-F8341CA4A3AA_zpsmr2mlied.jpg photo D69C8A4C-1C27-4E4C-ABD8-61E5F7CAA463_zpsqflhzjj3.jpg

Tøjstastiv

Den slags mennesker, som er kvikke nok til at forebygge morgenstress ved at udvælge dagens outfit aftenen før, vil kunne bruge stigen til dette. Når stigen står sammenklappet får trinnene en hældning der er perfekt til at stille sko på. Stigen kan også bruges i entréen til at hænge overtøj på. I begge tilfælde anbefaler jeg at der skrues en krog i væggen, som stigen kan hænge på, således at den ikke tipper. photo 3390751B-666E-421F-B19D-57F7B95CD137_zpscoff1gew.jpg photo s5._zpsma3ze4yq.jpg

Plaid-stigen

Den løsning læner sig op af håndklædeholderen, men gør sig til gengæld mere anvendelig i en stuekontekst. Herhjemme har vi mange plaider og vores egen stige bliver i øjeblikket brugt til at “holde styr” på dem. På stigen har jeg også hængt en værkstedslampe – find lignende på DBA ved at søge på “arbejdslampe” eller “værkstedslampe“.

 photo 2D98B7ED-C8FF-4AD3-920C-BDD818D91881_zpsfv8uxivn.jpg photo 678F7E95-7284-44C8-BEC4-99B81918A710_zpsg0u7gxgj.jpg

Indlægget er et blogindlæg for DBA, hvor jeg blogger fast.

 

 • Reply
  Sofie Steen
  4. marts 2016 at 22:44

  Hvor ser det fedt ud! Og vildt hvor mange forskellige udtryk man kan lave med en stige 😉 Hvor er lyskæden fra, den er da for fed?!

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   6. marts 2016 at 6:00

   tusind tak 🙂 Det står i indlægget 🙂

 • Reply
  AW
  10. marts 2016 at 20:02

  Hej 🙂 Kommer kæden med de store pærer, eller har du selv sat dem i? På hjemmesiden du henviser til ser pærerne nemlig lidt mindre ud.

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   11. marts 2016 at 7:52

   De kommer med de store runde vintage pærer. De lange jeg har min egen har jeg selv sat i 🙂
   OBs de er har flere forskellige kæder med pærer mener jeg 🙂

 • Reply
  sonja zattlander
  23. marts 2016 at 22:15

  jeg er vild med gamle stiger, så hej med dig, den ønsker jeg:)

Leave a Reply