ROADTRIPS & VILDMARKSREJSER

Ødegården del 1

1. marts 2016

Ødegårdsture er efterhånden blevet en lille tradition i vores familie. Vi ejer desværre ingen Ødegård – men det er der heldigvis andre som gør!
Hver gang vi tager afsted, finder vi en ny Ødegård. Indenfor de sidste 3 måneder har begge ødegårde været i området omkring søen “Römningen”.
Vi finder ødegårdene på nettet, som regel på Sommerferie.nu , en tilfældig googlesøgning eller bare på AirBnB . Der er simpelthen så mange fine og jeg drømmer da selvfølgelig om mit eget lille skæve feriehus ude i skoven. Lige så meget som jeg elsker vores årlige tur til New York, lige så meget elsker jeg (lidt mere) den svenske skov.

Der er vitterligt intet bedre end skov, tåge, stilhed, bål, brændeovne, mad, vino, lange ture, nærvær og lidt Wifi…
(de af jer der følger med på Instagram @frk.overspringshandling ved godt at jeg ikke kan finde ud af at “trække stikket” helt – men jeg slapper faktisk af, når jeg sidder og vælger/bimser billeder – helt og aldeles!)

imageI en secondhand butik fandt jeg 2 fine emalje kopper.
imageI den gamle lade står der et Poolbord og et anlæg til de voksne. Der er også halmbunker og diverse udendørsspil til børnene. Jeg fik min første “halm-vasker” af min 5-årige nevø. Det kan lidt sammenlignes med en vred ansigtsmaske <3
imageFørste salen i den næsten 200 år gamle ødegård er så fin. Vores ven Kalle-Kun var særlig hyggelig (det er vidst ik’ en kalkun?!).
Processed with VSCOcam with a6 presetForleden spiste vi amerikanske pandekager med “Mable Joe” og 53 af min nevø Avery’s vilde dyr.
imageForest-hugging like a pro! Jeg er IKKE fuld! Men, helt seriøst ik? Mos er virkelig fint at power nap’ på. Denne sten/stub/myretue (jeg aner ikke hvad der var under) var virkelig blød og rar..
imageSnobrød smager bedre end alt andet brød. Bål-hår dufter både godt og skidt afhængig af humør. Thank gawd for Batiste Monochrome når humøret ikke er til bålhår eller hårvask (affiliat link).
imageI Anna’s Kuriosa fandt jeg dette smukke håndvævede tæppe – det trængte til en lille lufter.
imageØdegården har en ballade-lade.
image I søndags.
imageOm jeg fangede aftensmaden lige her? Næh vi endte med kyllingeburger 😛
imageMorgen løbetur langs Römningen.
 • Reply
  Caroline Stadsbjerg
  2. marts 2016 at 10:12

  Hvor er det bare smukt! Sådan en tradition tror jeg også at jeg skal have mig .. Wow!

 • Reply
  Copenhagen Wilderness
  24. februar 2017 at 11:32

  Jeg har lige kigget AirBnB igennem hvor vi fandt den.Men jeg synes ikke at jeg kan finde den – men der er virkelig mange andre herlige steder også ;D Ødegårdsture er bare det skønneste!

Leave a Reply