VORES TØRRELOFT

Ny Finn Juhl.

12. maj 2014

925858_679341028768661_1956067716_nForleden postede jeg dette billede af min hygsomme morgen med ny voksen-billedbog, som jeg har fået af den rareste veninde Malou <3 Den er så fin og hvem ville ikke gerne have poeten eller en af de andre skønheder stående?! Personligt tager jeg i Illums Bolighus bare for at sidde i den. Jeg glor såret på de mennesker, som lidt syntes jeg skal flytte mig, fordi de gerne selv vil prøvesidde sofaen uden mig på skødet. Jeg kigger vantro på dem når de taler farvekombination og misundeligt på dem når de lidt efter kører sofaen igennem på dankortet – bevares den er dyr den sofa, men hold kæft hvor er den dog rar!

Billedet er iøvrigt ret så misvisende med alt sin hygsomhed…15 min efter sad jeg og svor død og ødelæggelse over min bacheloropgave – knapt så hyggeligt.

Bloggen må nøjes med instagrambilleder for tiden, og gerne helst et par dage efter de bliver postet på instagram :/ Så følg med derinde indtil bloggen eksplodere med DIY og Wegner sofaer som jeg skal sætte i stand 😀

 

    Leave a Reply