VORES TØRRELOFT

Min Halvmalede væg – Resultatet.

10. maj 2014

11

 

 

For lidt tid siden fiflede jeg med noget ” halv-malet” væg projekt og har helt glemt at vise jer resultatet. Jeg blev inspireret af billeder fra dette indlæg.

Jeg har aldrig oplevet en mere lige “streg” – man ville kunne Zoome helt ind på den – og BUM  snor lige siger jeg jer! Helt uden “løb” i malingen eller andet 😛

Men, jeg har nu kigget på det i noget tid, og kan ikke helt finde ud af om jeg er glad for det. Overvejer lidt at fise i røverkøb og købe en stuk-liste for at give en snyde effekt af ” høje paneler”…. Tygger lidt på den endnu. Har alligevel ikke tid til Overspringshandlinger i denne bachelor tid – paradoksalt nok 🙂

Følg med på Instagram der er jeg noget mere aktiv i den travle tid  😀

Eames Gynger // Fåret er fra Ikea //Wegner bogen og plakaten fra Design museum Danmark //uglen fra Søstrene Grenn // Lampen Christian Dell.

 • Reply
  Sofie kirkeby
  10. maj 2014 at 21:49

  Det ser Mega fedt ud! Synes helt sikkert du skal lade det blive sådan!

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   12. maj 2014 at 8:25

   Wee tak 🙂 Jeg knokler for at omvende mine øjne…ikke at jeg syntes det er helt forfærdeligt. Skal måske bare justere eller tilføje noget i krogen 😛

 • Reply
  Nana
  28. maj 2014 at 12:13

  Flååårt lige streg du har fået dig der. Jeg tror helt sikker, at det ville hjælpe dig, hvis du havde ladet den halve væg fortsætte rundt i hjørnet (som der også er gjort på flere af inspirationsbillederne).

  Elsker at nogle tør lidt andet, end hvidt i hvidt – you go! 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   29. juni 2014 at 19:16

   Du har sådan ret, og jeg har også tænkt meget over det! Men den væg der forsætter har en lang lang hvid radiator og er bange for at kontrasten bliver for stor, hvis den står på en sort baggrund. Men, så kunne jeg jo selvfølgelig give radiatoren sort farve :p

Leave a Reply