VORES TØRRELOFT

Reklame: Projekt Sildebensgulv er næsten færdigt

5. april 2017

REKLAME FOR DUPA GULVE

sild1Sildebensprojektet har trukket ud, altså sådan cirka to uger over det forventede. Men på fredag står det færdigt og vi glæder os helt vildt til at se det bejdset med den forhåbentligt “helt rigtige” farve! Faktisk synes jeg, at egetræet er vanvittigt smukt i sine naturlige toner og jeg/vi har da også været i tvivl om hvorvidt en mørk bejdse ville være synd. Men vores gulvmand har forsikret os om, at “spillet” i træet, bliver bevaret. Spillet er især tydeligt på de to sidste billeder i indlægget, hvor gulvet er blevet fuget og slebet.

MEN jeg vil lyve, hvis jeg sagde at jeg ikke frygter, at gulvet ikke får den farve, jeg har drømt om! Det er næsten ikke til at bære, at vi så tæt på at være i mål ender i en “gulvtragedie”, som var den skrevet af Sofokles. Men som jeg skrev, da betongulvet lige pludselig ikke så ud som forventet; “væg til væg tæpper er da også en slags pæn“…..  :/

HELDIGVIS blev betongulvet pænere end pænt! Jeg skulle bare have tålmodighed, slappe lidt af og vente på at gulvet var færdigt og altså ikke bedømme det, imens det var i gang med at tørre!!!!!!! (selvsagt i øvrigt, fjolle-mig!).

Tilbage til sildebensgulvet…

…som jeg simpelthen er så glad (so far). Tak for pokker  DUPA gulve…og uanset hvad en noget forsmået følger skrev til mig på Instagram. Vedkommende spurgte om jeg havde overvejet at sildebensgulve KUN hører til i herskabslejligheder. Hahaha…åh jeg grinede! Men jo da, jeg har da overvejet det lige så meget, som de forhåbentlig overvejede at installere toilet og bad i sin tid, her på Tørreloftet – det er vel en “arbejder-/ fattigmandsbolig! Det hører sig jo absolut heller ikke til “sådan et sted“!  Hvad pokker tænkte de på ? Men tak for “øjenåbneren”… vi piller nu gulvet op igen og jeg låser badeværelsedøren ude fra, smider nøglen væk og bruger det gamle lokum i baggården fremover! Fordi vi skal da absolut ikke gøre lejligheden til noget den ikke er! Jeg som ellers troede at mit VSCO filter kunne narre jer alle!!! :p

sild2Gulvet er møg beskidt og plettet på billederne. Alle pletterne er dog helt væk nu efter slibningen (se det sidste billede).
Skidtet minder mig dog om, at de nye gulve bør indvies med en ny støvsuger. Vores støvsuger er ca. 12 år gammel. Den er holdt sammen af gaffatape og der er vist ingen børster tilbage på hovedet 🙂 Men oh well, vi har haft andre sjovere prioriteter end en ny støvsuger. Men det kunne være rart med en der er god til Elmers mange kattehår. Fortæl mig gerne hvilken vi skal købe? 😀

Vi overvejer lidt om vi kan droppe fodpanelet i døren mellem entré og stue. Det finder vi vel ud af om vi kan :p Min tanke er at der skal monteres en ultra smal messingliste, så overgangen fra sildebensgulvet til betongulvet bliver lidt mere “lækker”. Dette på trods af et lille niveauforskel mellem de to rum.

I kan her  følge med i vores øvrige boligprojekter 🙂

sild3-1

Sommeren kommer til at stå på at fjerne maling fra varmerør, lave flere radiatorskjulere (Se min DIY her) og lave nye vindueskarme. I næste uge rykker et super effektivt team ind og spartler alle vægge undtagen minigangen, bad og køkken. Så tusind tak for alle jeres råd på Instagram og dem I gav mig i mit post i går “Når projektet ikke glider….må man skaffe penge“. Vi har besluttet, at vi gør det skisme! Takket været jeres kommentarer er vi nu helt rolige!

Og ift. mit spørgsmål om sildeben i mini-gangen på Instastories, der valgte vi at følge flertallet af jer som var enige i, at sildebensmønsteret ville blive for stort i den lille gang. Yderligere  måtte jeg give jer ret i, at det nok ville blive lige lovligt larmende, med så mange forskellige gulve på det lille område: Badeværelsesgulv, betongulv, marokkanske cementfliser i køkken (vi har endnu ikke besluttet os for nogle) og så lige sildebensgulv i “midten” – yes too much!

Jeg glæder mig til at vise jer bejdsen… håber jeg 🙂
sild6Mit elskede tapet lader livet i næste uge – men det varmer lidt at vide, at det faktisk stadig kommer til at befinde sig under al’ spartlen! Og så synes jeg virkelig om tanken, at der om måske 100 år, står et ungt par, som os selv og slår vægge ned og finder små skatte der vidner om Tørreloftets historie og tidligere ejere <3

Lidt knapt så sprøde mobilbilleder efter fugningen og slibning ..

img_3950
img_3952

I kan her  følge med i vores øvrige boligprojekter 🙂

 • Reply
  Anette
  5. april 2017 at 13:07

  Wau – det er virkelig blevet flot ☺

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   5. april 2017 at 13:25

   Tusind tak – vi er også meget “Lettede”…mej jeg holder lige vejret lidt endnu hahaha!

 • Reply
  Louise
  5. april 2017 at 13:51

  Ihhhh hvor er det flot!! Man må da selv bestemme hvilken type gulve man vælger.. og jeres har da lidt herskabslejlighed over sig så stor som den er! 🙂

 • Reply
  Camilla
  5. april 2017 at 14:08

  Det er bare blevet SÅ flot 🙂 jeg har selv kat, og er meget glad for denne støvsugerhttps://www.elgiganten.dk/product/hvidevarer/stovsuger-og-rengoring/BGL8PET1/bosch-zoo-o-proanimal-stovsuger-bgl8pet1-testvinder

 • Reply
  Katrine
  5. april 2017 at 15:06

  Fantastisk. Jeg elsker sildebensparket. Jeg er dog ret fortørnet over, at I har lavet toilet, som du nævner. Det hører sig bare slet ikke til. Jeg stiller mig til tåls med at I låser den udefra og er så lettet over, at I rykker herskabsgulvet op igen. Så er der styr på hierarkiet. Pyha. 😜

 • Reply
  Marie Lundholm
  5. april 2017 at 15:11

  Ejj hvor er det flot!! Jeg er kæmpe fan 😀
  Det er vildt fedt at følge jeres boligrejse – håber hver dag på et nyt indlæg 😉

  VH

 • Reply
  Louise
  5. april 2017 at 15:20

  Det er bare såååå flot! 🙂

 • Reply
  Louise
  5. april 2017 at 15:54

  SÅ flot!
  Hvor store er rummene med sildeben ca.?
  Vi skal have nye gulve i vores slutfirser rækkehus, altså endnu længere fra herskabslejligheden end jeres. GISP. Jeg gad virkelig gerne have sildeben i stue og køkken(hænger sammen), men har haft overvejelserne om det er lidt fjollet, for så store er rummene ikke, plus der ikke er vildt højloftet.

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   6. april 2017 at 10:17

   Værelserne er mellem 15-20 kvadratmeter vil jeg tro 🙂 Entréen er bare en “pølse” 😛
   Det lyder fint jo og som noget der sagtens vil blive pænt – herskabslejlighed eller ej hahaha…..
   Vi har heller ikke særlig højt til loftet…lavere end gennemsnittet…det betyder intet!!!!! GØR DET!!! haha

 • Reply
  Mette
  7. april 2017 at 7:53

  Jeg er ret misundelig på dit gulv -.-

 • Reply
  Michelle-Marie
  17. april 2017 at 8:26

  Åhh hvor er det smukt, også selvom det ikke er helt færdigt endnu 😀

Leave a Reply