VORES TØRRELOFT

◊ Coffeetable books som ferieminde

14. marts 2015


⋘•◊▲◊•⋙

Books & Memories

⋘•◊▲◊•⋙
 photo Thesickrose_zpsygnj2ptc.jpg

 D.27 juni sidste sommer, købte jeg The Sick Rose,ved Canal Saint Martin i Paris, efter en 8 timers gåtur i byen med baronen. Vi var bl.a. på den super skønne rooftopbar Le Perchoir med udsigt over den hele eftermiddags-belyste -Paris. Dagen sluttede med yummi middag med min familie, hvor jeg sad med kulsorte-beskidte sandalfødder og drak CAVA. Jeg ved, at det var lige præcis dét, jeg lavede den dag, fordi jeg har som tradition, at købe minimum en bog (ofte en coffeetable book) på min rejsedestination. I bogen skrive jeg altid et par ord, om den dag jeg købte den. Det er en dejlig måde at bevare ferieminder️ på, når man er glad for bøger:)

“The Sick Rose” er lidt makaber og er fyldt med illustrationer af syge mennesker og deres skavanker. Jeg er jo sygeplejerske til hverdag, så derfor synes jeg jo, at den er edder spændende. Illustrationerne er fra før kameraets tid – tænk at skulle sidde “model” for tegneren, i flere timer med en omgang byldepest !!!!

Det er nogle virkelig flotte og illustrative tegninger, der med garanti altid bliver et samtaleemne, ved kaffebordet herhjemme (blandt de mindre sarte sjæle).

The Sick Rose – Disease and the Art of Medical Illustrations kan købes hér.

•⋱◊⋰•

Indlægget indeholder affiliatelinks

    Leave a Reply