VORES TØRRELOFT

2 Smukke & bæredygtige møbler fra We Do Wood

6. november 2017
dining_table_ny_05All Photocredit: We Do Wood

Jeg har tidligere skrevet om danske We do Wood, der fremstiller møbler i vel nok et af de mest bæredygtige træ/planter materialer der findes; nemlig Bambus (sammen med kork selvfølgelig – læs om mit kork eventyr her). Nu er det blevet tid til en lille bitte opfølgning, da brandet over de sidste par måneder har begået nogle virkelig fine løsninger til de hjem, der værdsætter smukt, enkelt og praktisk design, fremstillet med miljøet i højsædet.

C O R R E L A T IO N S    B E N C H

Denne lille modulære slagbænk, med navnet “Correlations Bench” er en smart lille sag, som kan forlænges i det uendelige med en ” Link Connector” og altså tilpasses de enkeltes behov for siddepladser og opbevaring. Bambuskasserne er robuste, rummelige og så kan låget nemt slides af.

we00008_11

we00008_9

F I V E S Q U A R E     V Æ G R E O L

We Do Woods nyeste skud på stammen er Fivesquare vægreolen – en reol der ikke tager meget plads og som lige akkurat dybdemæssigt kan rumme vinflasker, planter, parfumer eller dåser – afhængig af hvor reolen skal bruges. Reolen fremstår let i rummet med de gyldne bambus strukturer og den hvidmalede front.

fivesq-chest-button

bb nnnAll Photocredit: We Do Wood

    Leave a Reply