VORES TØRRELOFT

5 fine Champagneskåle til hverdag og fest

2. november 2017

Indeholder Reklamelinks

Skulle jeg personligt vælge en alkoholbaseret drik at drikke resten af  mit liv, så skulle det uden tvivl være Cava/Champagne. Jeg er ikke kræsen eller fin på den, når det kommer til druernes herkomst. Jeg drikker hjertens gerne Fakta’s billige Cava Mistinguett –  den er dejlig syrlig, som er noget jeg elsker! Når det kommer til glassene er jeg dog mere konservativ –  ikke at det ikke er hændt at jeg har drukket af en koffekop! Men med det sagt, så er det jo også snart både jul og nytår, så måske nedenstående kunne være til inspiration.

Et lille boble-tip til byen: “Le petit Vinbar” i Torvehallerne holder “Sparkling Onsdag” hver onsdag og har 2 glas bobler for 100 kroner 😉

skaermbillede-2017-11-02-kl-08-59-46cham

Bloomingville Champagne glas – Jeg kan desværre ikke finde en online forhandler i Danmark, men Magasin du Nord havde dem i sidste uge.

ccccccRipple Champagne glas for Ferm Living

mmmmoe

Premium Champagne skåle fra Rosendahl

fh916152 lyngby-lounge-champagneglas-24-cl-2-stkChampagne skåle fra Lyngby Glas

nnnnnnnCrystal Champagne Bowl fra Louise Roe

 

 

 • Reply
  Ida
  2. november 2017 at 17:27

  Ripple glassene er simpelthen så smukke! Hvis ikke det var fordi jeg har et smukt vintage set med glaskant, så havde jeg nok købt de her! Simpelthen så smukke!

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   3. november 2017 at 11:14

   Ih, hvor er du heldig at have vintage glas! Jeg kigger ALTID efter nogen i den rigtige størrelse når jeg er i genbrugsbutikker/antikvariater eller på loppemarkerede! Det må da være det ultimative at drikke fra!!!

 • Reply
  Tina
  2. november 2017 at 20:45

  Åhh jeg har så mange gange pillet ved dem fra Lyngby glas – de er for vilde! Jeg bliver dog altid lidt i tvivl når jeg flere steder læser at champagneskåle egentlig ikke er så velegnede til champagne, men altså..de er jo så pokkers smukke! Tror sgu’ de må ryge på ønskesedlen!

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   3. november 2017 at 11:12

   Det er rigtig at den store overflade selvfølgelig ikke er hensigtigtmæssig for boblernes bobler. Jeg har så tit tænkt på det :P. Men så tænker jeg ” so be it” …nu er det for det meste “discount bobler” og jeg drikker ikke langsomt langsomt hahaha! Men ih alså de Lyngby’er er altså bare fine og simple!!!!!

   • Reply
    Tina
    3. november 2017 at 11:17

    Hahaha – nej dyre eller billige bobler, så når boblerne heller aldrig at forsvinde her. -og så smager de altså bare lidt bedre når de drikkes af smukke champagneskåle 😍

 • Reply
  Pia
  7. november 2017 at 10:28

  En skål for champagneskålens tilbagekomst – jeg foretrækker langt de elegante skåle for de lidt mere kedelige flutes! At man så nødvendigvis må drikke lidt hurtigere, så champagnen ikke bliver flad, er jeg helt parat til at tage med 😉

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   10. november 2017 at 10:46

   Hørt hørt!!!!
   Hahaha…det må man tage med. og det bestemt heller ikke en udfordring for mig!!!! :
   SKÅÅÅL 😀

Leave a Reply