VORES TØRRELOFT

Før/ Efter billeder af vores entré make-over

25. oktober 2017

Indeholder reklame links

37d11f48-88ca-48d4-9520-504bb3f06a43

9a00bdb9-8a81-4e6b-8828-d43025b591a2Jeg var faktisk GANSKE overbevist om, at jeg allerede havde udgivet et post omkring vores entré makeover. Meeen NEJ! Jeg har åbenbart bare delt en masse billeder af resultatet på Instagram og derfor følt at postet var skrevet.  Sådan er det når man er lidt små-distræt af natur:)
Selvom billederne her er taget i juni, så er der ikke sket meget i vores “pølse-entré”. Vi mangler stadig fodpaneler og jeg har endnu ikke fundet den rigtige løber til gulvet. Til gengæld har jeg fundet nogle virkelig flotte kurve fra Au Maison til opbevaring af huer/vanter/tørklæder, som nu står under bænken. Dem må jeg snarest få vist jer – det er nemlig SÅ fine 🙂

Jeg har altid elsket vores farverige retro bombe af en entré. Men efter 5-6 år med det samme look, var det virkelig tiltrængt med et nyt, lidt mere afdæmpet look. Og jeg er vild med det nye, som jeg synes går i så smuk harmoni med resten af vores Tørreloft. I kan i bunden af postet se et “før” billeder af vores entré. Den gamle radio har vi stadig – absolut intet er solgt eller smidt ud. Jeg ved jo efterhåndengodt,  at jeg ofte genforelsker mig i nogle af mine gamle fund/køb. Så tingene har enten fået en ny plads eller står til “time-out” på loftet.

51d70f84-9e69-4d27-948d-8799ffbf4c58

429d7824-32d8-424c-ab4d-98315bfb30b7Jeg synes faktisk, at jeg er kommet ret tæt på min entré-ambition fra foråret (I kan se mit moodboard her). Den smukke bænk fra Menu var der som forudset ikke lige budget til, men det store runde spejl fra  AYTM (Reklame link) blev klikket hjem og det fortryder vi bestemt ikke! Det er virkelig et af mine bedste køb i år (det har jeg muligvis sagt før). Vi er glade for det, fordi det er stort uden at virke kæmpe, hvis I forstår? 🙂
Bænken som vi har stående er en gammel havebænk i træ fra JYSK, som jeg købte for mange år siden – den er ikke optimal, men den gør sit job …. lige indtil Menu bænken en dag kommer 🙂

Billederne er købt hos Stilleben og rammerne er fra ELLOS – der er links i dette post (reklame links)

62b9e867-562d-4485-bdbb-49b14fb73becHello Matégot 🙂

Som forventet i det fornævnte entré-post, så gør vores Mathieu Matégot knage fra Gubi sig rigtig flot ud på en hvid væg, fremfor på vores spraglede tapet, som jeg erkendt savner en smule. Men det er faktisk ret rart at komme ind i en lys og rolig entré, i særdeles fordi den i forvejen er depriveret fra naturlig lys.

Processed with VSCO with a6 presetKønt er det ikke uden fodpaneler, faktisk ligner det at vores vægge er møghamrende beskidte. Men ærlig talt… så bemærker vi det næsten ikke mere!

Vores 2 lamperne i Art Deco stil er nogle billige sager fra SILVAN, som jeg har spraymalet og forskønnet med sugerør – se hvordan her i min guide 🙂

Processed with VSCO with a6 presetPuden er fra MURUMURU Cph og planten er en efterhånden 2 år gammel Violinfigen (Ficus Lyrata).

Processed with VSCO with a6 preset

F Ø R  /  E F T E R

v3

 • Reply
  Mette
  25. oktober 2017 at 20:22

  Hvad gør I af alle jeres sko?

  Jeg er vild med den nye gang (var dog også vild med den gamle), men jeg ville nok aldrig kunne holde den så ryddelig uden opbevaringsplads 😁

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   26. oktober 2017 at 5:16

   Ihh tak Marie <3
   Vi har ca. 2 par sko hver stående under vores knage, som nu om vinteren holder en del jakker. Resten er vi så heldige at have et tøj/rodeværelse til. Men vi har faktisk ikke så meget tøj/sko, vi forsøger at leve ud fra teorien om "lidt,men godt" – det er både bedre for miljøet, pengepungen og ikke mindst pladsen 😀

 • Reply
  Louise Dahl
  25. oktober 2017 at 20:59

  Uuh meget flot! Især gulvet! Er selv igangværende med renovering og er på jagt efter lige præcis den farve gulv – har I brugt en bestemt bejdse/olie til gulvet?

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   26. oktober 2017 at 5:18

   Tak skal du have Louise 😀
   Gulvet er originalt egetræ, som har fået Junkers sorte gulvolie…det bliver så mørkebrunt, hvis man gør det rigtigt. Vi havde dog profesionelle til det, da gulvet også var nyt! Men det er den lækreste farve og jeg ville til hver en tid have den i hele vores lejligheden, skulle det ikke være fordi jeg elsker vores betongulv i stuen 😀

 • Reply
  Rikke
  25. oktober 2017 at 23:14

  Hold nu op, hvor er gangen flot!!! 😍😍😍 Og gulvet, wauw! Elsker også det gamle tapet, så det kan jeg dæleme godt forstå, at du savner. Du er simpelthen så dygtig!

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   26. oktober 2017 at 5:28

   Tak Rikke for den fine feedback <3 Vi er også SÅ vilde med gulvet og det tape…ja savner at blive mødt af en fest. Men jeg tryster mig med at det stadig kan købes online og at vi har bestået tapet-testen som par herhjemme, så det kan hurtigt komme op igen 😀

 • Reply
  Sabrina Buch Hansen
  26. oktober 2017 at 12:14

  Lækker entré.
  Intet mindre.
  Kh Sab/endnuenboligblog

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   26. oktober 2017 at 17:05

   Tusind Sabrina – det varmer <3 !!!!

 • Reply
  josefine
  22. november 2017 at 14:54

  Hvor er det aflange skab fra og indeholder det monstro en eltavle? 🙂

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   22. november 2017 at 16:52

   Ja det gør det nemlig hahaha! Det fulgte med Lejligheden da vi købte den. De kan nemt tages af og på – skisme smart :p

 • Reply
  Rasmus
  12. december 2017 at 11:10

  Det er vældig flot – det ligner noget, taget direkte ud af et boligmagasin.

Leave a Reply