INTERIOR & DESIGN

6 fine garderobe løsninger

24. oktober 2017

Indeholder reklame links.

Vi er egentlig slet ikke på udkig efter et nyt garderobesystem, men efter en kollega tippede mig til det helt vildt smukke garderobeskab herunder, har jeg ikke kunne lade være med at kigge mig lidt omkring…sådan bare for sjov ik’ :p

s1Photocredit: House Doctor

Klædeskabet i elmetræ fra House Doctor som jeg blev tippet til af en kollega med virkelig god smag! Jeg er hamrende forelsket i det. Det er noget så organisk og der er alligevel noget eksklusivt over det med alle glas partierne.

s3Photocredit: Rackbuddy

Rackbuddy har super mange fine garderobe løsninger. Jeg tror vitterligt de har noget til ALLE behov, hvis man er typen der er vild med det rå og “åbne” look. Herhjemme har vi Wild Bill Elliot systemet . Faktisk så har vi to af dem på 180 cm. Det ene har vi dog slet ikke pakket ud, da et enkelt stativ viste sig at kunne rumme alt vores tøj. Vi overvejer derfor at sælge det. Så send mig en mail på Copenhagenwilderness@hotmail.com hvis du er interesseret (Pris: 1200 kr.  – besparelse på 500 kr.). Jeg vil også anbafale jer at tjekke Rackbuddys nye Friendship serie ud. Den er lavet i en kombination af træ og jern, som vi kender det fra de øvrige serier. SÅ FIN!

ssdsdPhotocredit: Ferm Living

Loft Garderobe stangen fra Ferm Living er særlig praktisk i små rum, da der ikke stjæles gulvplads. Systemet kan nemt selv kopieres eller købes her.

skaermbillede-2017-10-20-kl-09-44-42 s22

Photocredit: Nordal

Reklame Link: Nature Wood Cabinet med spejl fra NORDAL er simpelthed så fint og så er jeg vild med hylderne på siden.

323Photocredit: Nomess Copenhagen

Tøjstativ og rumdeler i ét fra Nomess Copenhagen.

s23Photocredit: Dutchbone

 Reklame LinkRusty Cabinet fra Dutchbone med garderobestang.

 

    Svar