VORES TØRRELOFT

Reklame: 6 fine garderobe løsninger

24. oktober 2017

Indeholder reklame links.

Vi er egentlig slet ikke på udkig efter et nyt garderobesystem, men efter en kollega tippede mig til det helt vildt smukke garderobeskab herunder, har jeg ikke kunne lade være med at kigge mig lidt omkring…sådan bare for sjov ik’ :p

s1Photocredit: House Doctor

Klædeskabet i elmetræ fra House Doctor som jeg blev tippet til af en kollega med virkelig god smag! Jeg er hamrende forelsket i det. Det er noget så organisk og der er alligevel noget eksklusivt over det med alle glas partierne.

s3Photocredit: Rackbuddy

Rackbuddy har super mange fine garderobe løsninger. Jeg tror vitterligt de har noget til ALLE behov, hvis man er typen der er vild med det rå og “åbne” look. Herhjemme har vi Wild Bill Elliot systemet .

ssdsdPhotocredit: Ferm Living

Loft Garderobe stangen fra Ferm Living er særlig praktisk i små rum, da der ikke stjæles gulvplads. Systemet kan nemt selv kopieres eller købes her .

skaermbillede-2017-10-20-kl-09-44-42 s22

Photocredit: Nordal

Reklame Link: Nature Wood Cabinet med spejl fra NORDAL er simpelthed så fint og så er jeg vild med hylderne på siden.

323Photocredit: Nomess Copenhagen

Tøjstativ og rumdeler i ét fra Nomess Copenhagen.

s23Photocredit: Dutchbone

 Reklame LinkRusty Cabinet fra Dutchbone med garderobestang.

    Leave a Reply