VORES TØRRELOFT

◊ Mine 3 nye Palmer & en led trunte

12. april 2015

I dag har vi endelig fået en palme – faktisk 3 (læs evt. mit indlæg hér om “stjålne palmer”). Vi var både i Plantorama (det kan virkelig anbefales og der kommer billeder snarest – ja jeg har kamera med i havecentre) og i Ikea.  Ikea vandt på Palme fronten, fordi de var billigst til “palme-højden” 😉

Til veninde i Ed Hardy hoodien og Fila bukserne, som stod bag mig på et tidspunkt i Ikea: “Nej min maxinederdel ligner ikke din mors gardiner fra 90’erne – hvis den gør dét, så er det fordi din mor ikke har fået nye siden 70’erne. Og til din undren over, hvor man skaffer noget så grimt: det gør man bl.a i genbrugsbutikker. Jeg er til gengæld i tvivl om, hvor du har skaffet dit outfit. Men no worries, fordi jeg knus-elsker min VIRKELIG brune nederdel – og hvem ved, måske syr jeg den en skønne dag om til virkelig fine gardiner (ville jeg ønske jeg havde sagt :P).  Og dét var så mit første outfitbillede, på min boligblog. Det er selvfølgelig akkompagnieret af et halvakkavert se-mine-palmer-billede, så I rigtig kan se min brune sag 😉

Det andet billede er fra “Trope-bilen” på vej mod Nørrebro. Så skønt med rare mennesker, at kunne låne bil af – TAK. Det der med en palme i cykelkurven, var aldrig endt lykkeligt for nogen.

Tak for masser af palme-og-brun-kærlighed på IG, hvor det her indlæg også blev postet (heraf de dårlige billedkvaliteter).

 photo Denbrune_zps9ksal7mj.jpg
Heftig’ brune sager og virkelig fine palmer 😉

 photo Palme dag_zps08w8rle1.jpg

In the Trope-mobile!

 • Reply
  Julie
  12. april 2015 at 22:21

  Sikke en kælling!.. og FEDE palmer! 😀

 • Reply
  Susanne
  13. april 2015 at 9:24

  Synes din nederdel er virkelig fin! Folk burde da holde sin mening for sig selv, om de synes andet.. Flotte palmer! Bare jeg havde mere plads 😀

 • Reply
  CamillaB
  13. april 2015 at 9:38

  Jeg har altid lært – “at hvis man ikke har noget pænt at sige, så skal man holde sin kæft” – Det havde hun vist ikke lært hjemmefra! Og man kan jo ikke klandre andre mennesker for, at de ikke har fået en ordentlig opdragelse. Det er jo i virkeligheden mest synd for dem 🙂

  Du ser laber ud og det samme gør palmen 🙂 Ha en dejlig mandag! :smiley:

 • Reply
  Ditte
  13. april 2015 at 12:16

  Mennesker er nogle røvhuller.

  MEN du så flot ud og dine palmer er fine. Hvor mange har du i vognen i IKEA? Og hvad måtte du slippe?

  Ps. Mon palmer i en 150S nogensinde er endt lykkeligt for nogen?! 🙂

 • Reply
  Tinne BMWR69
  13. april 2015 at 21:57

  Åh bare folk gad at bruge deres hjerner/hjerter bare en anelse. Jeg er nu vild med din nederdel. Tænker lidt på om en Palme i den højde ville kunne “sidde” bag på min veteran af en motorcykel??? Lovligt?.

Leave a Reply