VORES TØRRELOFT

Red Edition -klassisk & Moderne Interiør fra Paris

1. november 2017

canape210cannage_veloursfox

img_0074Jeg har jo en lille forkærlighed for sofaer og denne Canapé Cannage fra Paris-baserede Red Edition er ingen undtagelse! Sikke en 1920’er drøm uden mage! Og farven… den brændte varme farve, messingbenene og den flettede ryg! Jovist vil Elmer uden tvivl hænge i  ryggen og ondulerer den på under 10 mintter, så den ville være fuldstændig umulig at have herhjemme. Men kalder den ikke bare på Edit Piaf på pladespilleren, fyldte Champagneskåle, en god bog og et åbent gadevindue med baggrundsstøj af storby (en dyttende 5c for mit vedkommende)? Jeg kan se det for mig… 🙂

Red Editions kollektion nye er forholdsvis lille, men den er spot on. Designerne er Internationale – faktisk har danske Studio Lindholdt også designet en lampe for dem; Petite Machine hedder den.  De fleste af jer kender den nok når i ser den, den var nemlig på manges ønskeliste sidte år.

skaermbillede-2017-11-01-kl-06-48-53Jeg har været i kontakt med Red Edition og de fortæller at de har en samarbejdsaftale med hyggelige Beau Marché her i København. Hvilke møbler de har stående og om de tager mod alle bestillinger til Red Edition, ved jeg ikke. Men det er i hvertfald den vej, man skal gå hvis man vil have nogle af disse franske perler stående.

rededition-miroir-totemTotem Spejlet er nu min største favorit i kollektionen – det er i étklassik, nutidigt, cool, smukt og romantisk !

skaermbillede-2017-10-30-kl-13-03-00

skaermbillede-2017-11-01-kl-06-31-01

canape210_cannage_bleu_azurCannapé Cannage tager sig helt anderledes ud i denne douce grå

skaermbillede-2017-11-01-kl-06-49-04

skaermbillede-2017-10-30-kl-13-03-16Bordbenene på et hvilket som helst møbel er fuldstændig afgørende for om hvorvidt jeg kan lide et givent møbel. Alt andet kan være nok så lækkert…men grimme ben! No nonononono! Men Enfilade Mirior skænken har både det særlige “Je ne sais quoi” -og virkelig pæne ben 🙂

ALL PHOTOCREDIT: RED EDITION

Leave a Reply