VORES TØRRELOFT

1 hylde med 4 ophængsmuligheder

13. oktober 2016
pythpyth8pyth1Photocredit: Maze Interior

Over min morgenkaffe med næsen plantet ned i Instagram, kom jeg for et øjeblik siden helt tilfældigt forbi disse fine Pythagoras hylder fra svenske Maze Interior.

Hylderne har 4 forskelle ophængsmuligheder, der lader sig gøre med hyldeknægtene. Og det overrasker mig hvor forskelligt look det afføder afhængig af hvordan man vender dem (bedre illustreret på billedet i bunden af indlægget).

Vores lille grønne gang ud til køkken skal snart have en opfriskning – faktisk er der ikke andet end en grøn væg – der er ikke engang et billede, en plante eller lampe. Det er bare et utroligt ukreativt passage rum. Og “et rum” kan jeg vidst dårligt tillade mig at kalde det. Så lige så snart vi har fået lagt nye gulve i hele lejligheden (Uge 46) så skal der bimses lejlighed på ny, hvilket jeg glæder mig helt ustyrligt til.
Det jeg egentligt ville sige med det er at; jeg overvejer at hænge 5-6 hylder op derude, så køkkenet kan få lidt mere opbevaringsplads. Vi har nemlig længe haft pillet døren af til køkkenet så gangen løber direkte derud. Umiddelbart er jeg mest til hylderne i valnød med messingophæng. Men måske de bare skal være helt sorte ? Jeg tygger lidt på det, da jeg også har nogle andre hylder i tankerne…

Lige for at vende tilbage til Pythagoras hylderne, så er de produceret på et bæredygtigt grundlag, hvor metallet til hyldeknægtene f.eks er genbrug. Hylderne vandt også Maison & Objet miljø pris i år (Maison & Objet = kæmpe bolig messe), hvor de blandt andet også blev hyldet for deres “Slow Production” filosofi, der bl.a. indebærer, at der ikke bliver fremstillet flere hylder end der er kunder.

Har I forresten set, at jeg har lavet en ny “kategori” – “Greener Living” hvor jeg samler alle indlæg med grønne og bæredygtige tiltag/produkter ? 🙂

skaermbillede-2016-10-13-kl-06-22-01 skaermbillede-2016-10-13-kl-06-26-29Photocredit: Maze Interior

Leave a Reply