VORES TØRRELOFT

Vores Sofa – 1/4.

18. oktober 2015

 photo 32806E76-F6C8-40E9-AEDA-C4950D990A4C_zpsbe3kr7tw.jpg

I går var sådan en dag, hvor jeg var helt mast efter en fredag, der endte i endnu en dobbeltvagt. Man behøver ikke følge meget med i medierne for at vide, at der bliver drevet rovdrift på os sygeplejersker (blandt andre). Normeringerne er helt af helvedes til, så når bare én kollega bliver syg og vikarbureauet ikke kan dække vagten, må man blandt dem der er på arbejde, finde ud af hvem der skal blive 8 timer mere. Patienterne kan jo ikke passe sig selv, selvom det unægteligt er den følelse, man ofte går hjem med efter en travl dag.

Da kl. slog 17 i går, efter en lige så travl dag, smed jeg mig lige hér på sofa nr. 4, med New Orleans jazz på pladespilleren og med kartoffelkage og kaffe i skødet. Sofaen er en “Herman” fra Sofakompagniet. Jer der følger med på min IG @frk.overspringshandling, kunne igår læse, at vi har 4 sofaer stående her på tørreloftet og at denne er den yngste med sit ene år på bagen. De andre 3 “drenge” – “Tyskeren” (den fra mit logo)  og “Wegner’ne” har omkring de 45-50 år.

Nu er det søndag og i dag skal bruges på at finkæmme DBA til dette projekt. Det er super sjovt, men også krævende, idet budgettet er stramt og tiden kort. Der er allerede købt/lagt depositum for 2 fede møbler, som jeg glæder mig til at vise jer.

Senere i dag udkommer mit 4.  gæsteindlæg ovre på Bahne’s Blog, hvor der i den forbindelse også vil være en fin Give Away. Min bloggerkollega Nutidensmor er også begyndt at gæsteblogge derovre, så hop da lige over og bliv inspireret 😉

    Leave a Reply